Откриха идеалния мъж! Вижте какви качества притежава той


Откриха идеалния мъж! Вижте какви качества притежава той
Снимка: iStock/Guliver

Списъкът с критерии за перфектния партньор, който изготвя всяка жена, е много дълъг. Разбира се, на всички ни е ясно, че няма мъж, който да притежава всички качества, които ни се иска. За повечето дами идеалният е този, който ги обича, разбира ги, готви, изкарва добри пари и помага в къщата.

Често жените не разбират господата. Те не знаят какво да очакват от тях в дадена ситуация. Единственото, което искат, е човекът до тях да бъде "перфектен". Но има ли такъв мъж? Учени от Американския университет в Орегон провеждат изследвания и установяват какво в края на краищата една жена иска от мъжа до себе си. Въпреки факта, че нищо не е перфектно на този свят, те обявяват какъв трябва да е той.

Рицар в блестяща броня

Чувството за спокойствие и сигурност е това, което привлича една жена. Независимо от женската еманципация, всички дами дълбоко в сърцето си искат да се чувстват защитени.

Успешен

Материалното състояние на партньора, неговата амбиция и кариера е нещо много важно за една дама.

Искрен

Много е трудно за една жена да повярва отново на мъж, ако преди това е била измамена няколко пъти. Затова дамите си мечтая за честен партньор, който да няма тайни от тях и на когото могат да се доверят.

10 ФРАЗИ, КОИТО ВСЕКИ МЪЖ ИСКА ДА ЧУЕ ОТ ЛЮБИМАТА СИ

Изобретателност в кухнята

Човек, който знае как да готви здравословна и вкусна храна и помага с домакинските работи в къщата, е мечтата на почти всяка жена. За дамите е много важно да знаят, че освен да работи и да се грижи за децата, мъжът до тях ще може да помогне и в кухнята, и в къщата като цяло.

Чаровен външен вид

Въпреки че външният вид далеч не е най-важен за жените, повечето от тях ще се радват, ако партньорът им е привлекателен и има чаровна усмивка.

АКО ТОЙ ПРАВИ ТЕЗИ 8 НЕЩА, МОЖЕТЕ ДА РАЗЧИТАТЕ НА НЕГО

Да се грижи за себе си

За дамите е много важно партньорът им да мирише приятно, да изглежда добре поддържан и да следи външния си вид.

Ухажване

Жените ценят и обичат комплиментите, подаръците и ухажването. Те трябва да чувстват, че мъжът мисли за тях постоянно.

Чувство за хумор

Когато избират партньор, с когото ще прекарат живота си, дамите задължително обръщат внимание на чувството за хумор. Една жена не иска да живее с досаден и педантичен партньор.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама