Понякога любовта идва точно когато си спрял да я търсиш


Понякога любовта идва точно когато си спрял да я търсиш
Снимка: iStock

Любовта ще те намери, когато най-малко го очакваш.

Едно от най-красивите неща, които се надяваме да получим от живота, е любовта. Ние сме създадени да обичаме и да бъдем обичаме. Не случайно се смята, че любовта е висша сила, която може да ни промени, да ни направи по-щастливи и добри. И това е самата истина. Да обичаме и да бъдем обичани е част от нашата природа, а много хора прекарват целия си живот в търсене на перфектни отношения.

Някой намира своя човек още при първия опит, но мнозина нямат този късмет. А тези, които все още не са срещнали любовта, започват да се сравняват с приятели, роднини и случайни хора, които са щастливо обвързани или имат семейства. И това постоянно сравнение прави хората измъчени и тъжни, завистливи и мрачни.

Започвате да се чудите защо това не ви се е случило и също така се притеснявате, че може би никога няма да срещнете сродна душа. Убеждавате себе си, че сте счупени, нежелани и нелюбими. Съставяте в ума си списък от причини, поради които все още сте сами, и загубвате вяра в любовта.

Това е порочен цикъл.

Но знаете ли какво?

В живота много процеси остават скрити от очите ни до определен момент. Но когато настъпи този момент, се чувстваме смаяни, изненадани и разбираме, че всичко се случва с причина.

ТЯ НИКОГА НЯМА ДА СПРЕ ДА ТЕ ОБИЧА, НО Е ВРЕМЕ ДА ОБИЧА И СЕБЕ СИ

Любовта ще ви намери, когато най-малко я очаквате.

Някои го наричат ​​прозрение, интуиция. Други го наричат ​​съдба, казват, че всичко, което е предопределено да бъде, ще се случи. Други казват, че трябва да благодарите на Вселената, на Бог и т.н. Каквито и сили да стоят зад това, което се случва, струва си да повярвате, че наистина ще срещнете любовта, стига да не се отчайвате и да не търсите прекалено много.

Не можете да планирате това. Няма формула за любов. Няма обяснима причина, поради която някои хора я срещат в младостта, а на други им трябват много години и разбити връзки. Винаги ни се струва, че за да срещнем любовта, трябва да сме някъде другаде с някой друг човек, но истината е, че вие ​​сте точно там, където трябва да сте. Точно тук, в този момент.

Отпуснете се. Оставете на нещата в живота ви да се случат така, както трябва. Спрете да се впускате във връзки, които както сами знаете дълбоко в себе си, не ви носят радост. Спрете да гоните хора, които не искат да бъдат хванати.

Живейте живота си. И любовта няма да ви накара да чакате. Винаги се случва.

Моля ви, просто изчакайте любовта, защото тя ще ви намери сама, а не обратното.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама