Повярвайте ни, има и мъже, които знаят разликата между истинска любов и мимолетна страст


Повярвайте ни, има и мъже, които знаят разликата между истинска любов и мимолетна страст
Снимка: iStock/Guliver

Чувствали ли сте някога, че все едно не принадлежите на този свят? Сякаш мястото ви не е тук и не можете да разберете действията и думите на хората около вас? Чувствали ли сте някога, че сърцето и душата ви са на стотици години, въпреки че тялото ви е младо? Като че ли се откроявате от своето поколение? Преживели сте много, били сте лъгани и мамени, обичали сте и сте страдали и сякаш душата ви вече е изморена от всичко това.

Винаги сте жадували за истинско свързване. За жалост, сте се сблъсквали с много повърхностни души.

Въпреки това, което мислите, има много хора, които предпочитат смислени разговори пред някакви несериозни неща. Хора, които имат един или двама истински приятели, вместо куп познати.

Хората, които не фокусират целия си живот върху своите профили в социалните медии, не са обсебени от броя на своите последователи и харесвания, не прекарват дните си в превъртане на телефона си.

Има такива, на които не им пука какво мислят другите и не се променят, за да угодят на стандартите на обществото.

Има хора, които не се интересуват от материални вещи, но знаят, че това, което някой носи вътре в душата си, е единственото нещо, което има значение.

Има хора като вас! Дори и да не ни вярвате в момента, уверяваме ви, че има мъже, които знаят разликата между истинска любов и мимолетна страст.

Мъже, които не се интересуват само от тялото ви и просто се опитват да ви вкарат в леглото си. Бъдете сигурни, че има момчета, които са стойностни и си струват!

Наистина има мъже, които презират съвременните запознанства толкова, колкото и вие.

И обещаваме ви, че един ден ще намерите такъв човек - човек, който също е стара душа, родена в грешна епоха.

Когато този човек се появи, всичко ще има смисъл и ще разберете, че най-накрая сте намерили истинската си сродна душа - някой, който е бил предопределен да бъде ваш през цялото време.

Няма да има повече безсънни нощи, няма да чакате той да изрази мнението си за вас, няма да има нужда да разгадавате смесените му сигнали, няма да има лъжи. Никога!

Въпреки това, докато чакате този човек да се появи, моля, не променяйте същността си само защото сте различни. Не губете своята индивидуалност само защото сте рядкост.

Не се срамувайте от факта, че сте уникални и дори не се опитвайте да се превърнете в някой друг. Бъдете горди, че сте различни!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама