Признаци, че връзката ви е нездравословна


Признаци, че връзката ви е нездравословна
Снимка: iStock

Всяка жена мечтае за идеален партньор до себе си. Но когато не го намерят, дамите често се съгласяват на такива отношения, които не им доставят много радост, само и само да не се чувстват сами. В резултат на това те стават нещастни и несигурни. Известно е, че взаимната любов и грижовният мъж могат да направят жената щастлива. При липсата на тези два фактора принцесата се превръща в Пепеляшка. Ако не искате събитията да се развият по този начин, разберете за признаци на нездравословна връзка.

Вече не обичате себе си

Това е сигурен знак, че връзката не ви прави щастливи. Ако знаехте как да оцените себе си, преди да срещнете този човек, и изведнъж забравихте как, тогава този факт ясно загатва, че е време да прекратите романа и да сложите край на отношенията ви. Вашият партньор е направил всичко възможно, за да понижи самочувствието ви.

Мислите за всяка дума и жест

Ако по време на общуването с вашата сродна душа постоянно контролирате себе си, страхувате се да направите или кажете нещо нередно, тогава отношенията ви са крехки. Бъдете сигурни, че един ден те ще се сринат поради едно от небрежните ви действия.

Вашите близки искат да се разделите

Ако вашето семейство и приятели единодушно се опитват да ви убедят да се разделите с любимия човек, трябва да има основателна причина. От една страна, както се казва, те виждат по-добре дали сте щастливи или не. Помислете върху нещата, които казват. Може би вие сами ще се убедите в тяхната правота.

НОВ МОДЕЛ НА ОТНОШЕНИЯ: НЕЖНИ МЪЖЕ И СИЛНИ ЖЕНИ

Само вие работите за отношенията си

И двамата партньори трябва да работят върху връзката. Ако изглежда, че сами се справяте с тази задача, тогава помислете дали имате нужда от тази връзка. Ако половинката ви не прави нищо, за да запази отношенията ви красиви и хармонични, може би е време да сложите край.

Искате партньорът ви се промени

Известно е, че подобни надежди във всички случаи се оказват неоправдани. Или го приемете такъв, какъвто е, или потърсете човека, който напълно ще ви подхожда. Опитите да се преработи човек водят до кавги, последвани от неизбежен край.

Нямате свобода

Взаимоотношенията стават пълноценни само ако партньорите уважават личното си пространство. Ако не ви е позволено да правите определени неща, нямате право да се срещате с приятели, не ви е позволено да правите това, което обичате, тогава се отървете от този възпрепятстващ фактор. Не ви е нужна ограничаваща любов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама