Разлики между истинската ЛЮБОВ и обикновеното привличане


Разлики между истинската ЛЮБОВ и обикновеното привличане
Снимка: iStock

Ако чувствате силно привличане към даден човек, ще почувствате непреодолима нужда постоянно да го впечатлявате и да се показвате в най-добрата възможна светлина.

Ще носите само най-хубавите си дрехи, винаги ще държите лицето ви да е перфектно гримирано и ще премисляте всяко ваше движение. Понякога дори може да кажете някоя лъжа, за да направите най-доброто впечатление.

Но когато между вас има истинска любов, вие ще се чувствате напълно удобно да сте точно това, което сте... по всяко време на деня. Няма да се стремите винаги да изглеждате перфектно и да внимавате какво казвате. Защото вашият човек ще ви приеме такива, каквито сте.

Ще го оставите да види истинска ви същност и няма да има преструвки. Истинската любов ви кара да се чувствате добре и да бъдете себе си, без значение какво носите и какво казвате.

Когато чувствате само привличане към някой, темите, които ще обсъждате ще бъдат по-небрежни, не толкова сериозни, просто докосване до повърхността. Няма да обсъждате важните въпроси, като чувства, семейство и житейски амбиции.

Няма да ви е твърде удобно да говорите за големите неща, за всичко, което се случва в главата ви, и за най-големите ви страхове и несигурност.

Но с истинската любов е друго. Вие ще искате да обсъдите най-интригуващите и сложни неща с човек, когато обичате. Нищо няма да е извън границите и ще можете да говорите с часове, без изобщо да си омръзвате. Ще му се обадите по телефона и това ще бъде най-приятната част от деня ви. Той ще познае истинската ви същност и с радост ще сподели дълбините на ума си с вас.

Това е основният начин да разграничите двете неща – привличането и истинската любов.

Когато сте просто привлечени от някого, вълнението и бързината непрекъснато ще ви консумират и винаги ще усещате, че времето ви изтича.

Но когато това е истинска любов, няма да почувствате нужда да бързате с нищо. Ще бъдете спокойни и няма да бъдете притиснати. Любовта изисква време, за да се изгради, затова вие заедно ще градите основите на вашата любов. Бавно и истински.

Ще позволите на връзката ви да расте, докато я подхранвате с любов, грижа и търпение.

Ако се чувствате несигурни в човека до себе си и се страхувате, че той може да си тръгне, ако не посветите всяка секунда на него, знайте, че това не е любов. Любовта никога не ви кара да бързате или да се чувствате несигурни.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама