Срамни и смешни признания за първия път


Срамни и смешни признания за първия път

Тинейджърите се вълнуват от историите за първия път на други хора и какво да очакват. На тези обаче, които вече са минали това, им е забавно да четат кой как е "прекарал" първия си път. В един момент всеки се чуди - какво ли толкова съм се притеснявал.

Ето и няколко истории, които не са много за разказване, за това са подписано анонимно.

"Имах малко нереалистични очаквания за първия път. Мислех си, че ще продължи доста дълго, а мисля, че нямаше и две минути. Приятелят ми се притесни, че е било кратко и като ставаше от леглото се удари в отворения прозорец така, че трябваше да го шият в спешното"
- Анонимна, 17 г.

"Някъде бях чел, че с два презерватива било по-безопасно. Познайте къде остане втория, още в първите секунди... хайде на гинеколог. Момичето повече не ми се обади."
- Анонимен, 16 г.

"Първият ми път беше доста късно, бях на 21. Адски се притеснявах и в стремежа си да не объркам нищо, без да искам го захапах там долу... Голям срам!"
- Анонимна, 22 г.

"Бях малък и не знаех много какво правя. Не уцелих правилното място..."
- Анонимен, 15 г.

"Бях пийнала, за да се отпусна. Обаче бях пийнала малко повечко и съвсем забравих, че не съм ходила на кола маска. Момчето се отказа... та първият път  беше месец след това."
- Анонимна, 18 г.

"Забравих да купя презервативи. Излъгах момичето, че съм си сложил, беше малко тъмничко. Глупава постъпка, ама хлапашка работа..."
- Анонимен, 17 г.

"Опитах се да му направя орална любов, но така не ме биваше, че ВИДИМО загуби ентусиазъм, а беше доста възбуден преди това. Срам!"
- Анонимна, 16 г.

"Първият ми път имаше само един гаф, но запомнящ се. Майка му си дойде по-рано от работа и ни видя как го правим на пода. Ужасяващ срам."
- Анонимна, 17 г.

"Първият ми път е срамен, защото беше с две момичета. Шансът е едно на милион, но така се получи. По-срамното всъщност беше, че докато стигна до втората, ми спадна. Почувствах се много неудобно."
- Анонимен 19, г.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама