Такъв мъж заслужава всяка жена


Такъв мъж заслужава всяка жена
Снимка: iStock/Guliver

Не заслужавате просто всеки мъж. Заслужавате някой, който ще се отнася с вас правилно и ще ви дава любовта, от която имате нужда.

Заслужавате мъж, който ще ви държи за ръката, когато се разхождате по улиците, но също и в трудните моменти, когато имате нужда от неговата подкрепа.

Заслужавате мъж, който ще ви обича, независимо дали сте с рошава коса или с елегантна рокля. Който ще ви обича с грим и без и ще се чудите дали изобщно забелязва разликата. 

Заслужавате мъж, който ще ви прави комплименти не само за външния ви вид, но и за постиженията ви.

Заслужавате мъж, който да ви докаже, че кавалерството не е умряло. Който ще ви дърпа стола, когато сядате, и ще ви помага да си облечете палтото.

Заслужавате мъж, който ще се обади, за да ви попита дали сте се прибрала вкъщи. Който няма да затвори телефона, преди да сте казала последната си дума.

Заслужавате мъж, който уважава тялото ви и женската сила, която се крие в него. Който вижда всичките ви недостатъци, но ви обожава точно такава, каквато сте.

Заслужавате мъж, който ще ви слуша с интерес, когато започнете да говорите за деня си. Kойто винаги ви гледа в очите, защото знае, че така може да види душата ви.

Дори да не го вярвате, вие заслужавате всичко това и повече!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама