Тези 3 специални типа души влизат в живота ни с конкретна цел


Тези 3 специални типа души влизат в живота ни с конкретна цел
Снимка: iStock/Guliver

Всичко, което се случва на този свят, има значение. Хората, които срещаме, действията, които извършваме - всичко това е част от плана на висшите сили, дори ако все още не сме в състояние да го разберем. И двете приятни и неприятни житейски ситуации, през които трябва да преминем, се случват, защото те трябва да се случват ... И ние срещаме хората, защото сме предопределени да се срещнем с тях.

Нашата Вселена е безкрайно цветна и възхитителна - тя е като дъга от много цветове, някои от които са ни познати, а други са невидими и незабележими, но това е не по-малко красиво. Те са светли и тъмни, ярки и едва забележими, постоянни и временни. Създават уникална материя от живота, върху която ние бродираме гоблена от собствения си живот и това прави всеки от нас уникално творение с уникална житейска история.

Нашите взаимодействия с хората около нас никога не остават незабелязани - те формират емоции и осигуряват безценно житейско преживяване. И защото те се случват с причина. Някои взаимодействия могат да причинят болка, но всяка болка е временна и със сигурност има някаква причина.

През целия си житейски път, сред всички останали, със сигурност ще срещнем 3 много специални типа души, всяка от които има своя собствена мисия.

1. Душите, които се връщат по предназначения си жизнен път

Това са души, които идват, за да останат с нас завинаги или, поне за дълго време. Именно в тази категория принадлежат сродните ни души, чийто вътрешен огън е тясно преплетен с нашия.

Това могат да бъдат напълно различни, а понякога и много неочаквани хора, но всички те имат едно общо нещо - техните души са неразривно свързани с нашите и тази връзка е била установена още преди нашето раждане.

2. Души, които ни напомнят кои сме всъщност

Не всички сме достатъчно смели, за да бъдем възрастните, които винаги сме искали да бъдем. Някои оставят мечтите в миналото, смятайки ги за невъзможни.

Ето защо душите от този тип влизат в живота ни - за да ни напомнят кои сме всъщност. Но проблемът е, че можете да си припомните това по различни начини, а взаимодействието с такива души далеч не винаги е положително.

Понякога, за да създадем плодородна почва, се нуждаем от огън, който ще изгори всички плевели и ще покрие земята с пепел. Да, комуникацията с тях може да не е много приятна, но все пак имаме нужда от тях. Те помагат да си спомним за какво наистина си струва да се стремим. 

РАЗБЕРЕТЕ ДАЛИ ВАШИТЕ ОТНОШЕНИЯ ИМАТ БЪДЕЩЕ

3. Души, които запълват празнотата вътре в нас

Тези души най-често са напълно непознати. Срещаме ги в библиотеката, в автобуса, в киното, в самолета и на хиляда други места.

Общуваме, споделяме с тях част от живота си, а след това си тръгваме - често без дори да полагаме усилия да поддържаме поне някакви контакти.

В повечето случаи ние знаем малко за тези души. Но те все пак влизат в живота ни, за да запълнят празнотата и да ни помогнат да изпитаме нещо ново.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама