Тези 7 трика ще ви превърнат в истинска секс богиня


Тези 7 трика ще ви превърнат в истинска секс богиня
Снимка: iStock

Какво се случва, когато попитате най-вещите експерти по любов и секса з техните любими съвети и трикове как да правите по-добър секс? Получавате много полезна информация за това как да бъдете истински секс богини! Ето какво споделят някои от най-изявените сексолози, консултанти и семейни терапевти в света.

1. Фокусирайте се върху самоудоволствието

Опитайте се да превърнете мастурбацията в приоритет за един месец. Поставете си цел да разширите своя репертоар. Научете се да изпитвате оргазъм сами. Научете за какво е „гладно” тялото ви.

2. Използвайте чувството си за допир

Основата на секса е докосването, но повечето от нас никога не се научават как да използват ръцете си, за да доставят удоволствие. Отделете време, за да овладеете уменията за масаж и еротично докосване и ще отключите много позитиви. Ръката е най-добрата секс играчка, изобретявана някога, а и не е нужно да сменяте батериите!

8 НЕЩА, КОИТО МЪЖЕТЕ ИСКАТ ЖЕНИТЕ ДА ПРАВЯТ В ЛЕГЛОТО

3. Задавайте въпроси

Да бъдете страхотни в леглото се научава чрез практика, напътствия, обръщане на внимание на звуците и движенията на партньора. Не сте сигурни дали сте добри? Задавайте въпроси като „Какво най-много ти хареса?“. Но не го питайте как сте се справили по време или веднага след секс. Вместо това попитайте няколко часа по-късно, на място, където и двамата се чувствате спокойни, отворени и заинтересовани.

4. Кажете "Да!"

Вместо да измисляте извинения защо не искате да правите секс с партньора си или да опитате нещо ново като ролева игра, какво ще стане, ако просто кажете „да“ и си позволите да бъдете отворен към преживяването?

5. Спомнете си златното правило - „Първо дамите“

Любовната игра е важна и предвид, че на жените понякога им отнема повече време, за да стигнат до оргазъм – то значи е направо задължителна. И няма нищо лошо в това да поемете инициативата или да си „помогнете” с ръка, за да финиширате преди партньора.

6. Свържете се на няколко нива

Страхотният секс е много повече от физически акт. Когато вие и вашият партньор сте свързани на много нива, като умствено, емоционално и духовно, вашият сексуален живот ще бъде дори по-добър, отколкото бихте могли да си представите.

7. Използвайте устата си по различни начини

Мръсните приказки незабавно ще променят сексуалния ви живот. Всъщност, човекът до вас трябва да говори. Как да го накарате? Бъдете пример. Добавянето на мръсни разговори към сексуалната ви рутина ще ви позволи да стигнете до оргазъм по-бързо и по-силно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама