8 неща, които мъжете искат жените да правят в леглото


8 неща, които мъжете искат жените да правят в леглото
Снимка: iStock/Guliver

Сексът е умение, което се придобива. Но както гласи известният цитат на Винс Ломбарди - "Практиката не прави съвършенство. Само перфектната практика прави съвършенство." Тази универсална истина е много важна, когато става въпрос за секс, защото това е тема, която понякога може да бъде чувствителна.

Вашият партньор може да не смее да поиска това, от което се нуждае в спалнята, защото се притеснява да не нарани чувствата ви. В резултат на това вие натрупвате лоши навици, вместо да ги коригирате. Но за щастие, има няколко общоприети истини, за които всички мъже са единодушни – жените трябва да правят в леглото тези 8 неща.

1. Бъдете инициативни

Няма нищо по-лошо от партньор, който просто лежи, привидно незаинтересован. Покажете ентусиазъм, не бъдете тихи и се движете.

2. Поемете контрола от време на време

Мъжът се очаква да бъде доминиращ в секса и това донякъде е окей, но е вълнуващо, когато жената поиска малко екшън.

КЪДЕ ДА СРЕЩНЕМ ПОДХОДЯЩИЯ ПАРТНЬОР

3. Спрете да се криете

И така, краката ви са леко наболи, изпуснали сте часа си за кола-маска на интим и не миришете, сякаш току-що сте излезли от парфюмерия. Повярвайте, всичко това е преодолимо. Докато разполагате с добра, основна хигиена, не е наложително винаги да сте „лъснати до блясък”.

4. Не забравяйте, че комуникацията е ключова

Не позволявайте на мъжа да губи 5 минути, правейки нещо, което не работи за вас. Сексът не е време да бъдете срамежливи и учтиви. Кажете от какво имате нужда и всички ще бъдат по-щастливи.

5. ... И слушането също

Не го приемайте лично, ако усилията ви не вършат работа. Само защото бившият ви наистина е обичал дадения „трик”, не значи, че той е общовалиден. Всеки е различен, затова бъдете наблюдателни и слушайте.

6. Любовната игра е важна за всички

Толкова голяма част от забавлението от секса е в ума. Много от това е свързано с натрупването и очакването. Точно както жените се нуждаят от любовна игра, за да се насладят напълно на преживяването, така и мъжете.

7. Не забравяйте романтиката

Това е друг симптом на убеждението, че мъжете са просто пещерни хора, които искат да вкарат гол. Романтиката, съблазняването и емоционалните аспекти на секса действат и върху силния пол.

8. Не е проява на лош вкус, ако носите презерватив

Не го приемайте лично. Разбира се, че мъжете носят по-голямата отговорност, но не е лошо, ако и вие имате едно наум. В крайна сметка, кондомът на мъжа може да се скъса, да е дефектен и т.н.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама