5 причини защо мъжете харесват мисионерската поза


5 причини защо мъжете харесват мисионерската поза
Снимка: iStock/Guliver

Мисионерската поза е най-популярната форма на еротична игра. Някои я обичат заради простотата ѝ, докато други я смятат за нещо банално и скучно. Ето защо мъжете си падат по нея.

Прекрасни гледки

Когато правите любов в мисионерска поза, той може да се възхищава на изражението на лицето, гърдите и бедрата ви, което е невероятно зрелище. В допълнение не се уморява твърде много, благодарение на което има повече сила за еротични игри.

Мисионерската поза не е изискваща

Няма нужда да се подготвяте за това. Не е нужно да сте в добра физическа форма, за да правите секс. Това е идеалното решение за неделя сутрин, когато искате да се събудите с удоволствие за себе си и за партньора си.

Той отговаря

В мисионерската поза целият контрол е в ръцете на мъжа и господата обичат да доминират. Харесва им. Те искат да определят темпото, дълбочината на проникване и други неща.

Красив край

Мисионерската поза позволява на човек да свърши красиво. Когато достигне оргазъм, той може да скрие лицето си във врата на жената и да се възхити на нейния аромат, който го възбужда и вълнува.

Простота

Понякога е най-добре да не усложнявате нещата. Няма смисъл да се забърквате с нещо, което може да не изгори и да се превърне в източник на разочарование. Затова изберете мисионерска поза. Тя винаги е подходяща и удобна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама