Той ще съжалява, че я е загубил, защото не разбра колко много го обичаше...


Той ще съжалява, че я е загубил, защото не разбра колко много го обичаше...
Снимка: iStock/Guliver

„Какво е по-добро от мъдростта? Жената. Какво е по-добре от добра жена? Нищо ”, - Джефри Чосър, английски поет.

Една жена знае как да чака и да издържи. Тя се опитва да разбере, тя може да си измисли стотици обяснения и извинения защо мъжът й все още не е готов... Не се страхува да отвори сърцето си и да даде всичко от себе си за връзката докрай.

Но това не винаги ще бъде така!

Един ден тя ще се умори да чака ...

Когато това се случи, скъпи мъже, никога няма да си я върнете. Защото „не“ означава само едно: загубили сте я завинаги.

Факт е, че минаха онези дни, когато на момичетата от ранна детска възраст се казваше, че са второкласни същества, напълно зависими от мъжете и родени само да готвят и да се грижат за децата. Именно затова жените вече знаят цената си и няма да позволят да бъдат унижени!

Любяща жена може да изкачи планини и да завладее океаните. Тя ще бъде първата, която ще се извини, дори и да не е виновна за мира и хармонията, царуващи в къщата. Тя ще прости на партньора си, че той не дойде на вечерята, която тя приготви с такава любов. Може би затова много мъже започват да възприемат отношението и действията на жената за даденост.

Да, една жена може да чака, ако истински обича. Мечтае за нежност и внимание, уважение и признателност. Но този ден ще дойде: когато те ще реши, че й е писнало да чака. И когато тя вземе решение да си тръгне, нищо на света няма да я принуди да промени решението си.

За съжаление ние започваме да оценяваме някого само когато го загубим. И може би мъжът ще съжалява до края на живота си, че не е оценил любовта, която му е дадена.

Естествено, можете да възразите: „Ако една жена е адекватна, тогава защо се примирява с факта, че тя просто се игнорира от мъже?“ Това е парадокс на женската логика. Тя обича един мъж не само такъв, какъвто е, но в същото време - такъв, какъвто може да стане.

Затова една жена се бори за връзката си, като лъвица. Тя изобщо не е наивна. Тя просто вярва, че човек може да се промени, може да се превърне в по-добра версия на себе си. И това е вярно, но само при едно условие - ако той сам го иска. Но жените по правило пропускат този момент ...

НЕЩАТА, КОИТО ПРАВЯТ ЕДНА ЖЕНА НЕЗАБРАВИМА

Безусловната й любов - именно това пречи в началото на обективната оценка на ситуацията.

Всъщност нищо в целия свят не може да загаси огъня на любовта й. С изключение на едно - болки и рани, които остават на сърцето й. Тогава несигурността се заменя с решителност и смелост. В деня, когато осъзнава, че заслужава повече, че усилията й не са довели до реципрочност, тя взема единственото правилно решение: да напусне този мъж, никога да не се върне.

Тя тръгва на ново Пътешествие, целта на което е да се върне към себе си и да преоткрие себе си. Никакви клетви и обещания няма да я принудят да отбие от пътя, за да попадне отново в „ямата на скръбта“.

 

В този момент, когато една жена осъзнае, че животът може да бъде красив и невероятен без мъжа, донесъл й толкова болка и мъка, сърцето й ще се затвори за него завинаги.

Тогава този мъж ще загуби жената, която толкова много го е обичала!

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама