ТОП идеи за подаръци за Св. Валентин за него и нея


ТОП идеи за подаръци за Св. Валентин за него и нея
Снимка: iStock/Guliver

Денят на влюбените наближава, а с това и времето, в което да докажем, колко добре познаваме половинката си, като подберем най-подходящия подарък за нея. За да ви улесним в тази нелека задача, заедно с консултантите от malltohome.bg подбрахме за вас разнообразни идеи, които ще ви помогнат да изберете най-подходящия подарък за празника Свети Валентин. А за всички влюбени, които искат да избегнат стреса от резервация за вечеря точно в този ден и предпочитат да сътворят романтична обстановка в своя дом, ви предлагаме идеи как да го реализирате.

Подаръци ЗА НЕГО

Имаме креативни идеи за всеки етап на връзката - гадже, съпруг или някъде по средата. От стилни ризи и аксесоари до забавни чорапи.

Подаръци ЗА НЕЯ

Изненадайте любимата и накарайте лицето й да засияе с някоя от специално подбраните идеи за подаръци - от бельо, копринени шалове, стилни якета и красиви вечерни рокли до уреди, с които да се поглези и релаксира.

ЗА ЕДНА РОМАНТИЧНА ВЕЧЕРЯ

Кога бе последният път, когато организирахте романтична вечеря у дома за вашата половинка? Сега имате възможност да се развихрите и да превърнете обстановката в наистина зашеметяваща и романтична. Подберете красива посуда, подредете и украсете масата подобаващо, запалете свещи и не забравяйте да приготвите романтичен десерт във формата на сърце. Изберете сред продуктите, които селектирахме за вас, a само този месец с до 40% отстъпка в malltohome.bg.

Вижте цялата колекция подаръци и поръчайте с безплатна доставка тук.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама