Успях да спася семейството си, но цената беше твърде висока


Успях да спася семейството си, но цената беше твърде висока
Снимка: iStock/Guliver

Може би тази история ще ви помогне да осъзнаете някои неща и никога да не правите същата грешка.

„Запознахме се онлайн. А аз бях инициатор. Всеки от нас имаше свое семейство, но въпреки това се чувствахме много самотни в момента. Самият аз й писах, не очаквах отговор и не се надявах на нищо.

Не знам защо, но тя отговори и продължихме кореспонденция, след което разбрах, че съм се влюбил. Никога не съм изпитвал нещо подобно - беше лудо да се влюбя в жена, която никога не бях виждал.

Тя бягаше от мен и всеки ден ме убеждаваше, че от тези наши съобщения няма да излезе нищо, но аз бях упорит. Вече я обичах и не можех да си представя живота без нея. Тя стана моят Живот, моят въздух, моята сила и слабост.

НАЙ-ХУБАВОТО НЕЩО НА СВЕТА Е ДА ОБИЧАШ И ДА БЪДЕШ ОБИЧАН

Всеки ден се опитах да й обясня чувствата си и накрая дойде денят, когато тя ми повярва и също се влюби в мен. Няколко години щастие, истинско щастие с нея, ми даде живот.

Мечти, надежди за съвместно бъдеще - това ме вдъхнови и аз бях готов да се откажа от всичко и да тичам към нея, стига само да бъда с жената, в която се влюбих онлайн. И го направих !!! Именно с нея познах истинската любов и щастието. Именно с нея изпитах буря от емоции, които обърнаха живота ми с главата надолу. Промених се и станах различен. Всичко, което беше важно за мен, беше свързано с нея. Разбрах истината за един пълноценен живот.

Любовта, нежността, щастието, уважението и радостта се настаниха в душата ми. Аз скочих смело и нямаше как да се измъкна от това. Но дойде и този ден...

Съпругата ми разбра за всичко и аз бях разорен. Страхът ме завладя. Бях готов да се откажа от всичко, само за да спася семейството си, макар че между мен и жена ми отдавна нямаше любов... Станах бездушен и студен и с действията си отблъснах човека, когото обичах повече от живота си!!!!

Струваше ми се, че отново ще се влюбя в жена си, ще възстановя всичко и любовта ще се върне при нас. Какъв глупак бях. Жестоко се измамих, пазейки семейството си. И какво получих? Да, спасих семейството си, но в същия ден част от мен умря.

В мен вече няма живот, само спомени, които разкъсват сърцето и душата ми. Едва сега осъзнавам как Моята Любов се бори за нас, молеше ми се, плачеше, искаше да спрем още преди да сме почнали, за да запазим всичко, което имахме.

Можете да ме осъдите и да изкрещите в лицето ми, че семейството е свещено. Можете да ме мислите за измамник и лъжец. Но ще ви кажа едно - Животът е само там, където има любов ... и това е Единствената истина.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама