Влюби се в мъж, който те кара да мечтаеш


Влюби се в мъж, който те кара да мечтаеш
Снимка: iStock/Guliver

Влюби се в мъж, който те кара да мечтаеш. Който ти помага да си представиш невъзможното като материално и реално. Някой, който те подтиква да мечтаеш все повече, да разшириш мисленето си, да премахнеш ограниченията, които си поставила пред себе си. Някой, който ти помага да предизвикаш бъдещето и който ти помага да видиш това, което остава скрито за другите. Някой, който ти помага да надхвърлиш това, на което смяташ, че си способна.

Влюби се в мъж, който не се страхува да поема рискове. Някой, който понякога изглежда малко луд, защото не спира да вярва, дори когато всички останали го „свалят на земята”.

Влюби се в някой, който събужда душата ти. Някой, с който се вълнуваш да разговаряш, защото означава всичко за теб. Този, който предизвиква усмивка и кара сърцето ти да танцува, когато видиш името му на екрана на телефона. Този, който те кара да се засмееш през сълзите.

Влюби се в някой, който желае да изследва дълбините на душата ти, включително най-тъмните ъгли, които си скрила от останалия свят. Някой, който не се страхува да опознае „истинската“ ти същност - без маска или грим. Влюби се в някой, който разбира пътуването ти в живота и не се страхува да чете историята ти. Някой, който е решен да напише следващата глава в нея.

Влюби се в някой, който знае как да танцува под дъжда. Някой, който намира радост в простите неща.

Влюби се в някой, който не се страхува да се провали. Някой, който знае как да прави грешки и да се учи от тях. Защото разбира, че няма как да успее, без да се провали поне веднъж.

Влюби се в някой, който не просто мечтае, но има визия за бъдещето. Някой, който може да види магията в ежедневието и света. Някой, който вижда света като платно, върху което да създадете шедьовър заедно.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама