Влюби се в някой, който познава всяка част от теб


Влюби се в някой, който познава всяка част от теб
Снимка: istock/ Guliver

По пътя си ще срещнете много хора, които ще искат да се срещат с вас заради външния вид, чувството ви за хумор или добротата ви. Хората лесно ще бъдат привлечени от многобройните ви таланти, от способността ви да създавате приятелства и да научавате нови неща. Ще има много хора, които ще искат да се срещат с вас със задни мисли – било то заради семейството ви, банковата ви сметка или кариерата ви.

Такава е човешката природа. Хората ще искат да са близо до вас заради професионалните успехи и всички прекрасни житейски постижения. Много е лесно да бъдете привлечени от някой, който е умен и има глава на раменете си. Много хора

Лесно е да се намери някой, който ще ви обича заради всичко добро във вас. Но трябва да се влюбите в човек, който познава всяка част от вас, а това е изключително трудно да се намери. Рядко, наистина рядко срещаме хора, които остават, когато нещата станат трудни, които са подкрепа в най-тъмните дни.

6 ЗНАКА, ЧЕ ХОРАТА ВИ ПРИЕМАТ ЗА ДАДЕНОСТ

Трудно е една връзка да продължи, когато се чудите дали е правилната. Трудно е да намерите някой, който да запази отдадеността си към вас, след като фазата на „медения месец“ започне да отминава. Честно казано, повечето хора не искат да работят. Истинско предизвикателство е някой да отдели време, за да ви опознае наистина.

А да си го кажем честно – необходима е работа, за да останете с някой, въпреки битките и разногласията, вместо да избере лесния изход. Но си заслужава. Да, ще има моменти, в които просто ще искате да си тръгнете и перспективата да започнете нова връзка ще изглежда много по-привлекателна. Но точно в тези моменти трябва да бъдете силни и да приемете другия – всичко, което е и което не е, така както очаквате вие да бъдете приети и обичани.

Може да изглежда невъзможно, но си струва да изчакате някой, който ще познава всяка част от вас. Важността на такъв човек никога не може да бъде измерена, защото това е рядко и специално.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама