7 страхотни новогодишни обещания за двойки


7 страхотни новогодишни обещания за двойки
Снимка: iStock/Guliver

Резолюциите за Нова година са склонни да бъдат забравяни още по средата на януари, тъй като са твърде гръмки, оптимистични и нереалистични. От друга страна, новогодишните цели за двойки могат да ви помогнат да останете на верния път и да укрепите връзката си като цяло, просто защото сте се впуснали в това приключение с партньор. Ето няколко идеи.

1. Ще правите добрини заедно (не само около празниците)

Всеки се чувства приповдигнат и щедър по време на празниците, а през декември всички благотворителни организации бележат наистина огромен скок откъм доброволци и дарители. Тъжното е, че всички те се нуждаят отчаяно от същата добрина и през другите месеци, така че може да си обещаете да правите нещо благотворително на всяко 25-то число от месеца. Това е подаръкът, който продължава да дава!

2. Ще се храните с мисъл

Когато сте във връзка, е най-лесно да се настаните удобно на дивана и да поръчате китайска храна, докато гледате Netflix. Този навик не само води до качване на килограми, но и убива забавлението и интимността, които могат да дойдат при съвместното готвене.

С ВРЕМЕТО НАУЧАВАМЕ, ЧЕ...

3. Ще се разхождате заедно

Дори да нямате проблем с наднормено тегло, разходките са чудесен начин да подобрите цялостното си здраве. Разбира се, никой не говори да ставате сутрин в 5, за да обикаляте квартала, но в събота и неделя преспокойно можете да отидете на планина или в някой голям парк.

4. Ще превърнете секса в приоритет

Когато сме заети, сексът може да остане на последно място в списъка, но той е твърде добър за връзката, здравето и настроението ви, за да позволите такова недоразумение. Намерете време, за да се свържете отново с партньора си под завивките, дори и в началото да е „по график”.

НАЙ-ЛЮБИМОТО В СЕКСА НА ВСЯКА ЗОДИЯ

5. Ще спрете да се карате за дреболии

Опитайте се да станете по-широко скроени, да избягвате дребни спорове и обиди. Един глупав скандал не е голяма работа, но с течение на времето малките и непремислени коментари могат да подкопаят основата на връзката ви. Избирайте внимателно битките си.

6. Ще бъдете открити емоционално

Почти всеки човек избягва да обяснява чувствата си, особено ако изпитвате ирационални емоции като ревност, но е важно да държите половинката си в течение, за да може той да действа правилно. Научете се да казвате „чувствам се“ вместо „ти ме накара да се чувствам“.

7. Ще оставяте телефоните поне за час вечер

Може би си мислите, че можете да правите две неща наведнъж, но когато сте с телефона в ръка, изпращате на партньора си съобщение, че не заслужава пълното ви внимание. Ако и двамата имате неща, които трябва да свършите на телефона или компютъра си, отделете време за изпълнението им и след това продължете с вечерта, оставяйки технологиите поне за час.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама