Ако е истинска любов, няма да се налага да я насилвате


Ако е истинска любов, няма да се налага да я насилвате
Снимка: iStock/Guliver

Ако сте намерили истинската любов, няма да се събуждате всеки ден с чувството, че трябва да му се обадите, пишете, само за да си купите малко повече време и да „отметнете” това досадно задължение. Докато накрая не се изправите пред истината, която сте избягвали дълго време - нещо в тази връзка не се чувства естествено.

Ако това, което чувствате, е истинско, няма да се налага да изпитвате безпокойство от това, което ще донесе денят. Какво ще направи този човек, което ще ви докосне по грешен начин. Няма да поставяте под въпрос неговата лоялност или ангажираност. Няма да се опитвате да убедите приятелите си, че сте щастливи и се намирате на чудесно място в сегашната си връзка. Няма да се налага да лъжете нито тях, нито себе си.

Ако е истинска любов, няма да се налага да си спомняте какво е било с предишните ви половинки, да сравнявате и да усещате, че нещо липсва. Искрата. Вълнението. Приемането. Няма да се чувствате сякаш трябва да потиснете истинските си чувства или да заглушите собствените си мисли, за да проработи връзката.

ЗАЩО РАЗДАВАШ ТОВА СЪРЦЕ КАТО ПРЕДМЕТ НА ТЪРГ?

Ако е истинско, няма да се чудите дали наистина това е любовта, дали това е правилният човек, дали ви оценява, дали ви иска, дали ви вижда, чува или уважава. Няма да се чудите дали просто се примирявате, само за да не бъдете сами.

Ако е истинска любов, вашите мисли и чувства ще бъдат в хармония. Ще виждате бъдеще, а не задънена улица, дори в трудностите. Ще чувствате любов, а не разочарование. Ще бъдете щастливи, а не объркани. Защото истинската любов не означава да си сложите розовите очила, а да знаете, че дори когато сте долу, има кой да ви подаде ръка и да ви изтупа от праха…

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама