Защо има жени, които не искат "нищо сериозно"


Защо има жени, които не искат "нищо сериозно"
Снимка: iStock/Guliver

Жена, която ви казва, че не иска сериозна връзка, е била наранена в миналото. Може да е било преди цяла вечност, може да е било и преди няколко месеца. Само тя си знае колко голяма борба е да преодолее болката в сърцето и сега няма време за това. Тя се нуждае от време, за да се съсредоточи върху себе си. Тя има други неща, които я тревожат повече от колкото самотата й.

Тя има кариера, която да преследва страстно. Тя има приятели и близки, които се нуждаят от нейната подкрепа. Има цял списък с места, които иска да посети, за да опознае света. Последното нещо, което трябва да добави към своята "препълнена чиния", е разхвърляна връзка, която ще отнеме от времето й.

Когато тя ви каже, че не иска нищо сериозно, не лъже, за да изглежда хладна и арогантна. Тя вярва във всяка дума.

Жената, която не иска нещо сериозно, не е детска кукла, за да се държиш с нея като предмет. Тя не е човек, когото можеш да нараниш просто ей така, "без да искаш". Въпреки, че може да сте я имали за вечер или за няколко дни, това не означава, че заслужава по-малко уважение от жената, която търси любов или брак.

Тази жена заслужава да бъде третирана с доброта, да бъде гледана в очите. Тя заслужава да разговаряте с нея истински и дълбоко. Тя не е играчка, не е и сексуален обект. Тя е човешко същество със сърце. Сърце, което се опитва да забрави любовта, да й обърне гръб. Сърце, което е страдало достатъчно.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама