Защо много често умните момичето остават сами


Защо много често умните момичето остават сами
Снимка: iStock

Момичетата са мечтателки и то сантиментални мечтателки. Повечето вероятно ще го отрекат, но някак си искат да чуят онези романтични думи от мъжете и да усетят пеперуди в стомаха си.

И тук идва клишираният въпрос - „Тогава защо все още са сами?“

Има много причини, поради които едно момиче остава необвързано дълго време. Но да ви призная, не става дума за начина, по който изглежда, говори или ходи. Не е, защото тя мрази мъжете, не! И не е като момчетата да не са пленени от красота, която се крие в нея и няма да им е интересно да се срещат с нея. Това е просто защото е умно момиче. И умните момичета могат да останат необвързани и въпреки това намират щастие по пътя си. Защото те внимателно подбират човека, с когото ще се обвържат.

Твърде заети са

Те имат много неща за вършене. Те учат или работят твърде много и имат много проблеми, за които да мислят, че понякога това ги обърква и си казват „Чакай! Това е частта, в която трябва да се срещам с някого, но не, запознанствата биха ме направили само по-заета ”. Затова те забавят темпото и не бързат да се обвързват.

Не е лесно да ги впечатлите

Подарете на тези момичета шоколадови бонбони, цветя или каквито и да било материални неща, но те няма лесно да се впечатлят от това. Защото са умни! Те познават мъжете и техните мръсни малки трикове. На тях трябва да им се доказвате доста дълго време, за да разберат, че намеренията ви са сериозни.

Те обичат себе си

Умните момичета знаят, че ако първо обичате себе си, винаги ще бъдете обичани и от другите. Има твърде много мъже по света, за да се задоволят с един, който не ги прави щастливи. Те искат нещо смислено. Те се нуждаят от пазач, а човек, който ще върви заедно с тях.

Имат високи стандарти

Това, че имат високи стандарти, не означава, че са прекалено горди или пък имат високо самочувствие. Това означава, че са силни и умни жени. Не всеки мъж може и трябва да отговаря на вашите стандарти. Знаете какво искате и това е част от намирането на подходящия мъж.

Те са доволни от живота си

Те не се отчайват, защото не могат да намерят мъж, те просто не се нуждаят от мъж, за да бъдат щастливи. Те имат страхотно семейство и верни приятели. Какво друго биха могли да си пожелаят? Тези момичета знаят, че един ден, когато им е писано, ще срещнат и истинската любов. Но дотогава... те живеят щастлив живот.

Така че...

"Бъди жената, която искаш да бъдеш, а не жената, която всички останали очакват да бъдеш."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама