Заслужавате човек, който ще е щастлив и благодарен, че ви има в живота си


Заслужавате човек, който ще е щастлив и благодарен, че ви има в живота си
Снимка: iStock

Заслужавате някой, който ще е благодарен на съдбата за възможността да сподели своя път с вас. Някой, чието сърце ще бие по-бързо, защото той обича и е обичан!

Съвременният свят се промени до неузнаваемост. Срещаме нашите бъдещи партньори в сайтове за запознанства, общуваме си в интернет, гледаме романтични филми, които ни показват любовта в една нереална светлина. Човек си създава впечатление, че иска твърде много от връзката, защото за пореден път претърпява разочарование.

Да, разбираме, че любовта в киното е твърде нереалистична и никога не се случва така в реалния живот. Запознаваме се с хората по време на работа или на парти и тогава се оказва, че те са се появили в живота ни само с една цел - да ни наранят и да ни донесат нищо друго освен разочарование. След това ставаме толкова тъжни и уморени от истинските познанства, че предпочитаме виртуални. Така се чувстваме по-сигурни, по-спокойни и по-уверени, тайно се надяваме, че един ден със сигурност ще намерим някой, който ще накара сърцето ни да бие от щастие.

11 цитата за истински важните неща в живота

Разбира се, някои неща са просто невъзможни. Например никой не очаква партньорът да се откаже от всичко в живота си и да прекарва време само с нас. Точно както никой не очаква, че любимият човек ще прави романтични жестове всяка секунда. Както и факта, че той винаги ще бъде весел и безгрижен. Това е все едно да очакваш да прекараш живота си на поляна с еднорози и магически цветя. Всички разбираме, че животът далеч не е филм.

Но да искаш проста любов - наистина ли е толкова сложно?

В един момент обаче губим надеждите си и ги погребваме дълбоко в сърцата си. Ние дори не очакваме обикновени неща: внимание, уважение, грижа, мили думи. За нас това вече представлява нещо наистина фантастично и невъзможно в реалния живот. Вярваме, че да показваш прекалено много внимание на някого е натрапчиво и неудобно. И открито да показваш колко страстен си е твърде рано и твърде странно.

21 навика на щастливите хора

Заслужавате повече! Заслужавате мъж, който ще се гордее с вас. Който ще е щастлив и благодарен, че ви има в живота си. Който ще го покаже и няма да се страхува от проявата на чувства и емоции.

Заслужавате някой, който не се страхува да каже на целия свят каква жена има до себе си. Заслужавате мъж, който ще ви държи за ръката винаги!

Заслужавате човек, който всеки ден ще открива нещо ново във вас и ще се влюбва още повече.

Заслужавате някой, който ще се бори да покаже любовта си - по най-различни начини. Този, който няма да се обърне и да си тръгне в трудните моменти, защото вие сте най-важното нещо в живота му. Някой, който никога няма да ви позволи да се съмнявате в неговите чувства. Някой, който всеки ден ще ви напомня какво значи истинска любов!

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама