10 неща, които да направите като двойка през февруари


10 неща, които да направите като двойка през февруари
Снимка: iStock/Guliver

Новата година е тук и всички вече направиха своите планове за това как искат да я прекарат. Но дали това важи и за двойките? Ако имате връзка, анализирате ли я заедно с партньора си? Говорите ли си за това каква двойка сте и каква бихте искали да бъдете?

Тези, които обсъждат това и си създават ясен план за развитието си, могат да се нарекат истински отбор. Ето кои са 10-те неща, които успешните двойки правят в началото на годината, за да заздравят и подобрят отношенията си:

1. Обърнете внимание на изминалата година заедно

Правейки анализ на изминалата година, ще можете да обърнете внимание на малките неща, за които сте се карали. Така ще можете да ги елиминирате занапред. Поглеждайки назад към любимите спомени, ще продължите настоящата с повече позитивизъм и обич един към друг.

2. Създайте си общ план за хранене

Ако искате да живеете по-здравословно, направете заедно план за хранене и се придържайте към него. Включете редовни тренировки и ще се почувствате наистина добре. Правейки това заедно, ще видите колко повече енергия ще имате за забавните неща.

3. Уговаряйте си седмични срещи

Отделете специално време, в което да се видите на спокойствие. Говорете за чувствата си, за работа, за всичко. През това време не поглеждайте телефоните си и не се разсейвайте с каквито и да било устройства. Вместо това, отдайте цялото си внимание един на друг.

4. Създайте мисия за вашето семейство

Тази мисия позволява на двама ви, както и на децата ви, да усетите чувство за единство и цел. Тя позволява на всеки член на семейството да знае, че всички са истински ангажирани с успеха и израстването на другите.

5. Проявете креативност в спалнята

Сексът е важен. Ето защо е добре да обсъдите и него. Поговорете откровено за това колко удовлетворени сте в спалнята и измислете нови начини да разнообразите любовния си живот.

НАЙ-ЛЮБИМИТЕ НЕСТАНДАРТНИ ПОЗИ НА ДВОЙКИТЕ

6. Изплатете дълговете си

Едни от най-големите проблеми на двойките в днешно време са финансите. Не позволявайте дълговете да застанат помежду ви и да провалят отношенията ви. Изплащайте всичко навреме и се постарайте да стоите далеч от големи заеми.

7. Прочетете книга

Прочетете книга с любовни съвети и я обсъдете. Така ще придобиете по-сериозна представа на какво ниво сте по отношение на връзката си.

8. Правете нещо ново

Изберете си активност, която не сте правили до сега и която ви се иска да пробвате. Да правите нещо ново и забавно като двойка ще ви помогне да се обогатите и в същото време да се сближите.

9. Създайте план за справяне с конфликтите

Всяка двойка има конфликти. Те са неизбежна част от съвместното съжителство. Но начинът за справяне с тях е разликата между успешните и неуспешните двойки. Помислете как можете да промените отношението си, така че да се справяте по-лесно с проблемите.

5 СЪВЕТА ПРИ СПОР С ЛЮБИМИЯ

10. Отделете време за себе си

Колкото и да се обичате, всяка успешна връзка се състои от двама души, които са самостоятелни личности. И всяка самостоятелна личност има нужда от време за себе си. Ето защо е добре да определите и време, в което всеки да бъде насаме със себе си. Така ще се почувствате свободни и в същото време ще оцените другия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама