3 тайни, с които да спечелите сърцето на добър мъж


3 тайни, с които да спечелите сърцето на добър мъж
Снимка: iStock

Ако имате късмета да срещнете добър, грижовен и искрен мъж в живота си, трябва да направите всичко възможно, за да го задържите. Такива мъже се срещат все по-рядко. Ето и няколко съвета, които ще ви помогнат да спечелите и задържите сърцето на добър мъж:

1. Показвайте му уважение

Не че добрите мъже не искат физическа близост, напротив! Всеки има нужда от това. Но всъщност за един истински мъж най-важно е уважението в една връзка. Въпросът, който трябва да си зададете, е какво кара един мъж да се чувства уважаван? Отговорът е прост – интересувайте се от неговото мнение и го зачитайте, слушайте и приемайте неговите идеи и мечти. За мъжете е много важно да спечелят вашето уважение, а и е водещ фактор за изграждането на дълготрайна връзка. Когато го уважавате, той знае, че може да ви има доверие.

Вижте още: Ежедневните навици, които могат да съсипят любовните ви отношения

2. Кажете му, че го цените за всичко, което е и което прави

Признателността е нещо много важно за спечелването на сърцето на добър човек. Ако оценявате това, което прави, той ще продължава да го прави и то с желание.  Когато види, че е оценен, той ще се чувства пълноценен, което е добре за връзката ви. А когато чуе "Благодаря!", ще е на седмото небе. Мъжете никога няма да се уморят да слушат вашите добри думи и това ще създаде стабилна връзка помежду ви.

3. Възхищавайте му

Повечето жени не са наясно какво гориво могат да дадат на мъжете си. Вашето възхищение може да вдъхнови един добър човек да стане мъжът, който иска да бъде. Когато се възхищавате на определени аспекти от него (т.е. неговата интелигентност, чувството му за хумор и неговата продуктивност) и му кажете това, той сякаш оживява. Редовното показване на възхищението ви е огромен подарък, който можете да направите на своя любим.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама