3 топ начина да спечелите всеки мъж, когото пожелаете


3 топ начина да спечелите всеки мъж, когото пожелаете
Снимка: iStock

Понякога си мислим, че за да бъдем с мъжа на мечтите ни, е нужно да сме просто много красиви. Грешка, момичета! Замислете се колко жени около вас с невероятна визия са сами! Да, на първично ниво мъжът се влюбва с очите, но ако след това разчитате само на дълги мигли и плътни устни, то тази афера най-вероятно ще приключи, преди да е започнала.

Вижте още: Ако отговорите с "Да" на тези 9 въпроса, връзката ви има бъдеще

Всяка една от нас има поне една приятелка, която хваща всеки мъж, когото е пожелала, като златна рибка на въдицата си. И не си мислете, че тя не иска да сподели с вас магията, която прилага. Просто има жени, които не осъзнават кое точно в характера им ги прави магнит за силния пол. 

Днес ви представяме 3 ТОП начина как да накарате всеки мъж да полудее по вас.

1. Зрителен контакт

Гледайте го в очите! За да бъдете магнит за един мъж, първата крачка е зрителен контакт. В любовта е като в дивата природа - за да дадете сигнал на хищника, просто го погледнете право в очите. От там нататък - той гони. Мъжът на място винаги чака сигнал, че може да действа, а вашата дързост да го погледнете в очите ще го накара да се разтопи! Ако сте в бар, на някой подпийнал няма да му е нужен зрителният контакт, за да ви сваля, просто защото е възможно да не може дори да ви фокусира. Но когато сте тръгнали на "лов" за сериозен мъж, то първата крачка са очите!

2. С "охрана" от приятелки можете да срещнете само нова приятелка

Една от най-честите грешки на жените е, когато излязат с приятелки на бар да се държат сякаш са секта, в която не се допуска никой страничен. А почнат ли наздравиците с призиви "Ние сме страхотни, мъжете са свине" - това е сигурен знак, че ще си остане необвързани. Дори един мъж много да ви харесва, никога няма да посмее да доближи това женско племе, което ви е обградило. Дайте му пространство да действа! След като сте установили зрителен контакт, отидете до бара сами или до тоалетна, за да си оправите грима си. По този начин ловецът спокойно ще може да ви последва.

3. Усмихвайте се

Филмите ни научиха, че мъжете харесват драматични жени, защото това било загадъчно. Да, може би Ален Делон ще бъде привлечен от дама, която пуши цигара на бар с ледено изражение, но той е 87 години. Ние живеем в други времена. Мъжете намират за много по-привлекателно една лъчезарна жена, която умее да се забавлява, защото това, което ние наричаме загадъчно, съвременният мъж нарича кисела лелка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама