4 навика, с които сексуалните двойки поддържат огъня


4 навика, с които сексуалните двойки поддържат огъня
Снимка: iStock/Guliver

Във всяка дългогодишна връзка има върхове и спадове. Но ако напоследък спадовете са все повече и усещате, че има промяна в сексуалния ви живот, може би е време да почерпите малко опит от навиците на силно сексуалните двойки, които поддържат температурите в спалнята наистина високи!

1. Игнорират "правилния" момент

Животът не е съвършен, нито пък сексът. Двойките, които се радват на плътски удоволствия повече от 3 пъти седмично, никога не "дебнат" подходящия момент – почивка без децата, по-малко работа в офиса, уикенд и т.н. В крайна сметка, става дума за 15-20 минути, които можете да си "откраднете" от дългия душ вечер, сутрешното кафе или любимото шоу по телевизията.

2. Не са егоисти в леглото

Да, сексът трябва да носи наслада и на двамата партньори, но това не бива да граничи с егоизъм. В крайна сметка, "удоволствието идва с яденето", така че ако половинката ви ви желае, не е нужно всеки път да му отказвате, защото не сте в настроение.

3. Чувстват се добре в кожата си

Колкото повече секс правим, толкова повече ще обичаме себе си, казват редица сексуални терапевти. Виждайки как друг се любува на тялото ни, ние ставаме по-благосклонни към него, а това също повишава либидото.

4. Признават си какво ги възбужда

В секса място за притеснение няма! Ако не ви харесва дадена поза, навик или каквото и да е друго, споделете го с партньора. След това му разкажете какво ви възбужда и не спирайте да обогатявате списъка – така и той ще се чувства сигурен, че е на пръв път, вместо да "мята боб".

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама