4 неща, които гаджето ви всъщност иска за празниците


4 неща, които гаджето ви всъщност иска за празниците
Снимка: iStock/Guliver

Дните около Коледа са времето на голямото пазаруване. Сякаш всичко се върти около купуването и получаването на подаръци. И това не е лошо, стига да получим точно това, което сме искали. Истината е, че повечето хора не са много добри в подаряването. Не че не се опитват, просто не знаят какво искаме.

Но празниците са нещо повече от харчене на пари и подаряване/получаване на вещи. Това е моментът да покажем на любимите хора колко много държим на тях, да прекараме време с тях и да се насладим заедно на празника.

Има някои неща, които мъжете наистина биха искали да получат, но едва ли ще си кажат. Затова – ето един списък, с който няма да сгрешите и ще направите любимия си много щастлив (стига да е бил послушен през годината).

1. Секс

Разбира се, че сексът е на първо място в списъка. Може да е клише, но е чистата истина. Няма мъж на света, който да устои на приятелката си, облечена като палава Снежанка и шепнеща му какво иска за Коледа.

Дори да не си пада по преобличането и ролевите игри, все има нещо, което би искал да опита. Или пък вие искате да опитате. Той едва ли ще има нещо против. Празниците са чудесно време да изследвате своята сексуалност. Забавлявайте се!

2. Време без вас

Не точно сега – все пак, празници са – но можете да му отпуснете няколко допълнителни свободни вечери в следващите месец или два.

Оставете го да излезе на бар с приятели, да гледа мач или дори да играе на компютъра цяла нощ. Може да отидете дори още по-далеч и да купите билети за него и най-добрия му приятел, когато играе любимият му отбор. Не бива да се притеснявате, че допълнителната свобода ще го отдалечи от вас. Напротив – това ще засили привързаността му. Просто мъжете са така устроени.

3. Време с вас

Личното пространство е страхотно, когато това е, което искате. Но вашето момче ви обича, така че би искал да прекара време и с вас.

Може да планирате романтичен ски уикенд или да се разходите в планината. Зимният сезон е особено красив и подходящ за създаване на незабравими спомени. Използвайте времето, в което сте заедно и го направете специално. Не само жените си падат по романтиката. Просто сме свикнали мъжете да се грижат за това. Е, може би е наш ред.

4. Няколко "карти за измъкване от затвора”

Да си го кажем честно – шансът той да направи някаква издънка в близко време клони към 100%. Неизбежно е.

Всички правим грешки, но мъжете са по-малко чувствителни по отношение на женските чувства, отколкото са жените като цяло (затова и казват, че жените са трудни за разбиране). Не можете да ги вините, че не се усещат, когато кажат или направят нещо глупаво. Е, можете, разбира се, но го направете по начин, който ще им помогне да се научат.

Дайте му няколко "карти за измъкване от затвора” – това ще му покаже, че е постъпил глупаво и същевременно няма да разруши връзката необратимо.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама