4 страхотни пози за секс извън спалнята

  • 4 страхотни пози за секс извън спалнята
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 14.06.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Сексът е единственото нещо, което разграничава романтичните от платоничните отношения. Освен това, той е и добър показател за страстта и синхрона, който имате помежду си. Ако искате да разнообразите сексуалния си живот, без да експериментирате а ла "50 нюанса сиво", може просто да смените спалнята с някое от другите помещения в жилището си.

1. Лъжички

Не си мислете, че тази поза е подходяща само за мързеливите сутрешни забавления под завивките. Можете да я вкарате в действие, докато гледате филм, блажено излегнали се на дивана. Гаранция, че ще изненадате половинката си много приятно!

2. 69

Ах, скандалната 69! Не е случаен фактът, че всеки възрастен се подсмихва, когато види това число, дори в напълно различен контекст. Хубавото е, че изисква само равна повърхност, така че можете да експериментирате в която стая си поискате.

3. Краварката

Една от любимите пози на силния пол заради идеалната гледка, която се разкрива пред очите им. Можете да изненадате половинката си, докато седи на компютъра, пие сутрешното си кафе на стола в кухнята или гледа телевизия.

4. Кучешката

Въпреки че не е най-интимната поза, която съществува, това не я прави по-малко вълнуваща. Идеална е за банята и кухненския плот.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.