4 въпроса, които да зададете на партньора си в началото на вашата връзка


4 въпроса, които да зададете на партньора си в началото на вашата връзка
Снимка: iStock

И така, вие сте в нова романтична връзка и нещата бързо се развиват. Все по-добре опознавате партньора си и наистина чувствате, че това може да е правилният. Но за да бъдете сигурни, че искате да бъдете с този мъж и имате бъдеще заедно, трябва възможно най-скоро да го попитате няколко неща.

Ето 4 въпроса, които трябва да зададете в началото на връзката си

1. Какво се счита за изневяра?

Когато мислим за укрепване на отношенията си, избягваме теми като изневяра, защото е неудобно - и предпочитаме да не говорим за тези неща. Но как можете да очаквате да сте в сигурна връзка, ако дори не сте на същата страница като партньора си?

Лесно е да се повярва, че и двамата можете да се съгласите какво се счита за изневяра. Въпреки това ще се изненадате. За някои флиртът или излизането с колега не се счита за измама. За други дори да имате приятел от противоположния пол преминава границата.

Вижте още: 5 начина да бъдете жената, която той няма търпение да покаже на приятелите си

2. Има ли определени неща, за които сте съгласни да не си казвате?

Говорили ли сте с партньора си за това какво трябва да бъде забранено? Говорили ли сте за информацията, която трябва да споделите? Реалността е, че вашият партньор може да не е необходимо да знае всичко. Всъщност той би предпочел да не е наясно с всичко, за да защити собствения си вътрешен мир. И все пак, ето защо трябва да обсъдите с половинката си и да разберете каква информация трябва и не трябва да се споделя. И кой знае? Може да откриете, че той може да не иска да знае дали приятелите ви не го харесват. Или може да откриете, че не желае да знае дали бивш ви изпраща съобщение.

3. Има ли неща във връзката, които са само за нас?

Има ли граница, когато става въпрос за споделяне на информация за вашата връзка? И къде точно трябва да се тегли чертата? Когато наистина се замислим, това е наистина объркващо. В крайна сметка всеки има право на малко уединение, особено що се отнася до сексуалния му живот. Така че, попитайте партньора си къде трябва да бъде начертана чертата. И променя ли се линията, когато става въпрос за определени хора като членове на семейството?

Вижте още: 4 табу разговора, които наистина подобряват връзката ви

4. Как се чувствате да поддържате връзка с бивш?

Някои от вас, които четете това, може да въртят очи. Вероятно си мислите, че това е забранено и дори не трябва да се споменава. Много хора обаче поддържат контакт с бившия си по неизвестни причини. Но затова е най-добре да знаете дали това е граница, която трябва да бъде поставена, така че да избегнете караници и недоразумения.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама