5 неща, които мъжете искат от жените, но не си признават


5 неща, които мъжете искат от жените, но не си признават
Снимка: iStock

Както жените, така и мъжете искат да бъдат щастливи и да имат до себе си половинка, която истински да ги цени и обича. Много често обаче господата не казват гласно какво всъщност желаят от жената до себе си, макар че тайно си мечтаят за следващите 5 неща.

1. Да му правите комплименти

Никой мъж няма откровено да си признае, че му харесва, когато му правите комплименти, защото би му било странно, а също и не много "мъжкарско". Но това, че не го казва, не означава, че не желае да го правите. Мъжете също се чувстват несигурни относно външния си вид и определено партньорът ви би се зарадвал, ако го похвалите, че изглежда чудесно, че си личи, че редовно тренира, че много му отива новата прическа...

2. Да искате съвет от него

Знаете колко е невероятно чувството, когато вашата половинка ви цени, обожава и ви обсипва с любов, нали? Е, той изпитва същото, когато го попитате за съвет. Мъжете имат огромна нужда да се чувстват полезни, да знаят, че имат нещо ценно да предложат. Това е вярно във всички области на живота му и особено във взаимоотношенията. Партньорът ви иска да вижда в очите ви доверие, да знае, че разчитате на него, затова го питайте за мнението му и искайте съвети от него.

Вижте още: Направете тези 3 неща и мъжете ще са в краката ви

3. Да го желаете

Не винаги трябва да чакате той да действа. Мъжете обичат да се чувстват неустоими - да сте толкова възбудени от него, че да не можете да му се наситите. Затова флиртувайте с него, съблазнявайте го, инициирайте физическа интимност. Нищо не може да възбуди един мъж повече от това да види колко силно партньорката му го желае.

4. Да му казвате какво искате по начин, който го кара да се чувства добре

Една от най-големите движещи сили за господата е да знаят, че правят жената до себе си щастлива. Всъщност, ако един мъж не мисли, че може да направи конкретна жена щастлива, той най-вероятно няма да иска да продължи връзката си с нея. И те оценяват, когато им кажете как да ви направят щастливи, стига да е направено по правилния начин. Това не включва заяждане, насаждане на чувство на вина и изнасяне на лекции. Трябва с любов да му споделите какво харесвате и какво искате по начин, който го кара да се чувства добре. Използвайте фрази като "Наистина ми харесва, когато ти...", а не "Защо никога не..."

Вижте още: 4 несъвършенства, които мъжете намират за супер секси

5. Да има вашата подкрепа

Едно от най-хубавите чувства за един обвързан мъж е да знае, че има жена, която вярва в него, независимо от всичко, и вижда неговия потенциал. Има нещо много успокояващо в това да бъде сигурен, че ще бъдете до него дори да се провали, особено защото мъжете най-трудно се справят с провала. Когато искрено го подкрепяте и вярвате в него, той се чувства сякаш може да постигне всичко в този свят. Повечето жени не осъзнават колко силно влияние има тяхното одобрение. Когато сте горди от половинката, това е невероятно силна движеща сила за него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама