5 типа мъже, от които трябва да стоите далеч


5 типа мъже, от които трябва да стоите далеч
Снимка: iStock/Guliver

Лятото е най-романтичното време на годината. Особено ако не сме семейни. Топлото време, коктейлите и вълнуващите летни нощи превръщат търсенето на подходяща половинка в интересно занимание. Понякога обаче перфектните мъже се превръщат в най-ужасните. Именно затова трябва да се научим кои типове да избягваме и абсолютно никога да не им даваме шанс.

1. Пристрастеният мъж 

Или просто алкохолици, наркомани, геймъри, включително такива, които са вманиачени на тема онлайн залози, улични състезатели, пристрастени към скорост и адреналин, сексуални маниаци или колекционери на жени. Между другото, работохолиците, въпреки факта, че това е единствената социално одобрена зависимост, също са включени в групата от мъже, които не са подходящи за връзки. Ако всичко е ясно изглеждащо за алкохолиците, сексуалните маниаци или геймърите, защо тогава не може да изградите взаимоотношения с други хора, които вече имат някаква зависимост? По простата причина, че те вече имат пристрастяване, друга пламенна връзка, която не включва вас. Те са лишени от страст към любовта и се страхуват от интимност. И веднага щом влязат в повече или по-малко близки отношения тревожността им започва да излиза от мащаб.

2. Инфантилни мъже

Непораснали деца, вечни тийнейджъри, мъже в разцвета на силите си, които винаги са весели и засмени. Истината е, че това са деца, които са узрели твърде рано. В някакъв етап от детството им, юношеството, може би са имали фиксиране на травматичните фактори и сякаш те не се развиват допълнително. В детството си са спасявали разпадащия се брак на родителите си, носели са отговорност за майка си. Такъв тип мъже могат да бъдат наречени и "мамини синчета", прекалено пристрастени към майките си и вечно търсещи някой да реши проблемите им. Те никога не поемат отговорност нито за отношенията, нито за семейството. Обръщат всичко на шега и бягат от отговорност. А никой не обича да гони нещо, което винаги се изплъзва.

3. Психопати 

Може би най-опасният тип мъже от нашата селекция. Изнасилвачи, емоционални и физически, садисти, надзорници, завистници, патологични лъжци и други неприятни видове. Вероятността да се срещне с психопат е достатъчно ниска, но понякога дори и това е възможност. Обикновено белезите, по които могат да бъдат познати, са някаква физическа или психическа злоупотреба върху тях, големи финансови загуби и др. Основният проблем при разговора с психопатите е, че те са трудно разпознаваеми. Те може да изглеждат чувствителни, грижовни, нежни, любящи, но проблемът е, че те почти нямат чувства - любовта, чувството за вина и съпричастността са им чужди.

4. Нарциси

Това са невероятно красиви, очарователни, интелигентни и често много чувствителни мъже. Те се грижат добре за вас, казват правилните думи в точния момент в правилната обстановка, но има едно малко "но": рано или късно, всичко се променя. Нарцисът е "празен" отвътре мъж, който се нуждае от постоянно потвърждение на своето величие. Истинският нарцис винаги е перфектен: той има невероятна прическа, визия, стил на обличане. Те са опасни най-вече с това, че унищожават самочувствието на половинката си за сметка на своето собствено.

ТОВА СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ НАРЦИСИ СРЕД ЗОДИИТЕ!

5. Чуждите съпрузи 

Това са особена категория опасни мъже. Могат да излъжат, че са свободни. Могат да кажат, че обичат само вас. А по-скоро ви използват за паралелна връзка и след това ви зарязват. Чуждите съпрузи не са онези романтични мъже от филмите, които са нещастни в брака си, но не могат да оставят жена си и децата. Те са опитни измамници, обичащи да се забавляват с различни жени и след това да си тръгват.

Без значение в коя категория може да попадне обектът на вашите желания, ако има някой от ключовите белези на тези симптоми, той със сигурност трябва да бъде зарязан. Моментално!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама