6 мита за пениса, в които да спрете да вярвате


6 мита за пениса, в които да спрете да вярвате
Снимка: iStock/Guliver

Има някои неща за мъжкия пенис, в които е крайно време да спрем да вярваме. 

1. Размерът е пропорционален на големината на стъпалата

Уви, това е само заблуждение. Не ни е дадено да знаем предварително с какво ни предстои да се сблъскаме или не. Някои съветват да гледаме и пръстите, но... гаранция няма!

2. Липсата на ерекция означава, че не му харесваш

За тази неприятност причините може да са много: алкохол, стрес, умора, лошо настроение.... ако се опита да ти прехвърли отговорността - да се обича сам, ако може!

3. Спермата е еликсир 

Мъжете ще направят всичко възможно, за да те убедят да... преглътнеш, защото е "полезно", "помага за отслабване"... ако трябва да сме честни има някои полезни вещества там наистина...

4. Колкото повече, толкова по-добре

Размерът е повод за неописуема гордост при мъжете (когато го има), но от гледна точка на приложението му повечето има много да учат.

5. Не чувства нищо с презерватив

Ползите от употребата на презервативите натежават при решаването на този мним проблем. На пазара отдавна се предлагат и супер тънки презервативи.

6. Трябва да е прав като стрела

Неголямото отклонение от правата линия и форма са напълно нормални. Запознати дори твърдят, че някои извити екземпляри създавали допълнителни усещания.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама