Какво можем да разберем за пениса на мъжа от неговия апартамент


Какво можем да разберем за пениса на мъжа от неговия апартамент

Всяко градско момиче с достатъчно опит знае, че апартаментът на един мъж издава доста за него. Понякога само един поглед е достатъчен, за да се откажем даже от еднократен секс, какво остава за връзка. Освен всичко друго обаче, апартаментът може да подсказва някои неща за пениса на притежателя си. Това, разбира се, е шега, но... както знаем, във всяка шега има капка истина, така че нека разгледаме задно тези апартаменти и техните (така да се каже) обитатели.

Ако живее в ергенска квартира, вероятно е епилиран

Ергенската квартира има едно-единствено предназначение: секс. Той винаги е подготвен за действие и апартаментът му отразява това. Звучи музика, чаршафите за чисти, а хладилникът е зареден с бира. Той е играч, пенисът му – също. Затова най-вероятно е епилиран до съвършенство.

Ако още не е обзавел апартамента си, очаквайте изобилие от косми

Преместил се е в жилището преди три месеца, но още живее сред куфари и кутии. Щом не си е направил труда да оправи апартамента си, защо очаквате да се е погрижил за мъжките си скъпоценности? Вероятно не са виждали бръснач от миналото десетилетие.

Ако апартаментът му изглежда като по филмите, вероятно има голям пенис. Просто не знае как да го използва

Неговият лофт винаги е изрядно подреден и няма дори една лъжица, която да не е на мястото си. Това е мъжът, който има домашна помощница. На него никога не му се е налагало да си мръдне пръста, за да получи това, което иска. Може да има модерна кухня, но поръчва храна отвън. Има човек, който носи и прибира дрехите му от пералнята.

Няма нищо лошо в това някой друг да върши мръсната работа вместо теб, но не очаквайте поведението му в леглото да е по-различно. Може да има голям пенис, но няма представа какво да прави с него. Дано обичате да сте отгоре.

Ако има цяла армия от съквартиранти, вероятно пенисът му е съвсем нормален, макар той да не е убеден в това

Ако той живее в апартамент с още шестима мъже и една баня, вероятно всички са си виждали пенисите (и са сравнявали своя с тези на останалите). Неговият сигурно е най-нормален, вероятно не е зле и в действие, но той не вижда нещата така. Убеден е че мразите онази микроскопична бенка на левия му тестис или това, че пенисът му е леко закривен надясно. Новината за такива като него е, че на никое момиче не му пука за някаква бенка на тестисите, ама хич.

Ако апартаментът му винаги изглежда, все едно през него е минало торнадо, вероятно е много надарен

Този тип няма да се занимава с подреждане, преди да ви покани у тях. Уменията му в леглото са достатъчни, за да ви впечатлят. На кого му пука за неизмитите чинии, след като пенисът му е като самостоятелно същество?

Ако живее в собствено жилище, пенисът му е достоен за уважение – както и всичко останало в живота му

Той е отговорен, подреден и си плаща редовно ипотеката. Пенисът му е също така стабилен, достатъчно голям, умерено подстриган, без странни цветове и петна. Ако можеше да говори, вероятно би ви казвал „наздраве”, когато кихнете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама