6 неща, които щастливите двойки НЕ правят


6 неща, които щастливите двойки НЕ правят
Снимка: Istock

Щастието в една връзка изисква много повече от късмет. Необходими са съзнателни ежедневни усилия, за да приложите здравословните навици в отношенията на практика.

Разбира се, нито една двойка не е идеална и всеки има лош ден. Но в основата на техния споделен живот е ангажиментът да поддържат връзката си силна. Така че, въпреки че могат да допускат тези грешки от време на време, те знаят, че да направят всичко по силите си, за да ги избегнат, е ключът към това да бъдат щастливи заедно.

Ето 6 неща, които щастливите двойки се опитват да избягват с всички сили:

1. Те ​​не се оплакват от отношенията си на приятелите или семейството си

Щастливите двойки знаят, че е най-добре да не намесват другите във връзката си. Те говорят директно един с друг, ако възникне проблем, вместо да се консултират с други, които често могат да предоставят отрицателна обратна връзка, която може да навреди на връзката.

Няма нищо лошо в женските сбирки, но не ги използвайте като възможност да се оплаквате от половинката си. Ако не приложите това, в отношенията ви ще има твърде много негативизъм.

2. Те не се сравняват с другите

Щастливите двойки се приемат и обичат такива, каквито са. Те знаят, че сравняването с другите е нереалистично (и несправедливо) и ще ги остави несигурни относно отношенията им.

Ако прекарвате време с други двойки и виждате по-добри качества в друг мъж, останете уверени и не се съмнявайте в избора си. Тревата невинаги е по-зелена от другата страна - дори и да изглежда така.

Вижте още: 9 знака, че с половинката ви имате истинско партньорство

3. Те не играят ролята на жертва

Щастливите двойки поемат отговорност за чувствата си и ролята си във връзката. Те не се обвиняват един друг за проблемите си. Искат това, от което се нуждаят, вместо да тънат в самосъжаление или да обвиняват половинката си за положението си.

4. Те не се вземат твърде на сериозно

Щастливите двойки познават щастието и забавлението. Те излизат редовно и много се смеят. Дори когато животът ви изправи през затруднение и нещата са изключително стресиращи, поддържайте нещата леки и забавни.

Вижте още: 6 предимства на свръхчувствителните жени в любовта

5. Те не пренебрегват финансите си

Щастливите двойки знаят, че финансовият стрес оказва натиск върху връзката. Те съобщават финансовите си цели, за да могат да вземат отговорни решения за бъдещето си заедно. Ако парите са тема, която предпочитате да не обсъждате, знайте, че избягването ѝ ще влоши нещата.

6. Те не се опитват да четат мисли

Щастливите двойки знаят как да общуват така, че да са наясно с нуждите и чувствата на другия. Без значение колко свързани се чувстват, те не очакват половинката им да знае какво искат или как се чувстват. Ако не получавате нужното внимание, кажете на партньора си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама