6 подаръка, които ще зарадват всяка жена за Св. Валентин


6 подаръка, които ще зарадват всяка жена за Св. Валентин
Снимка: iStock/Guliver

Наближава Свети Валентин и ако все още нямате идея какво да подарите на любимата си, ето 6 идеи, на които всяка жена ще се зарадва. И не забравяйте, че е хубаво да показвате любовта си по-често.

Уикенд изненада за двама

Понякога подаръците са много по-хубави, когато не са опаковани. Резервирайте романтичен хотел, който е далеч от мръсни съдове и стени с тънки стени. Много хотели имат практиката да създават специални предложения за Свети Валентин, включващи шампанско в стаята и празнични менюта в ресторанта на хотела.

Ваучер за разкрасителни процедури

Жените обичаме да ни глезят, затова подарете на любимата си ваучер за козметичен салон, където да може да се отдаде на разкрасителни процедури и да релаксира в приятна обстановка. Нашите приятели от Салони за красота Murphy имат специални промоции по случай 14-и февруари. Със сигурност тя ще се зарадва на:

* Сешоар + маникюр = 60 лв. вместо 70 лв. Получавате и подарък терапия за коса Pro Longer или Blondifier.

* Lash Lift + Къна за вежди = 100 лв. вместо 105 лв. И подарък ваучер за 10% отстъпка при следващо посещение.

* Кислородна терапия Dr. GRANDEL + маникюр и педикюр = 120 лв. вместо 163 лв. Имате и подарък 2 декорации.

Можете лесно да поръчате ваучерите ТУК или да ги вземете от салоните на Murphy: бул. "България" 11 (0887 428 326) и ул. "Граф Игнатиев" 3 (0887 427 192). Промоционалните ваучери могат да бъдат купени до 15.02.2021 и да се използват до 28.02.2021.

ВИЖТЕ ОЩЕ ПРОМОЦИИ НА САЛОНИ ЗА КРАСОТА MURPHY ТУК!

Колаж от снимки

Запечатали сте много хубави общи моменти? Направете колаж с тези снимки и го подарете на половинката си. Този сантиментален жест със сигурност ще я трогне. Напишете ѝ нещо мило, кажете ѝ защо я цените и обичате. Свети Валентин е идеалният момент да бъдете романтични.

Посещение в СПА център

Ако искате истински релакс, отделете цял ден. Отидете в СПА център и прекарайте там няколко часа, наслаждавайки се на процедурите и успокояващата обстановка. Не само, че ще отпразнувате 14 февруари, но и ще се отпуснете.

Истинска звезда

Неповторим жест, който определено е подарък от друго измерение. Така любимата ви ще има звезда в небето, която носи нейното име. За тази цел се издава специален сертификат. Всеки път, когато погледне към небето в търсене на собствената си звезда, ще си мисли за вас.

Гледайте залеза

Тъй като и двамата вероятно работите през деня, тръгнете си от работа малко по-рано, за да гледате залеза - върхова романтика за тези, които обичат любовта. Излезте от града и изберете някое красиво място, от където да се наслаждавате на залеза. Носете със себе си хубаво вино и шоколадови изкушения. След това продължете вечерта вкъщи, отдавайки се на страстни забавления.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама