7 начина да покажете любовта си в социалните мрежи, без да дразните всички останали


7 начина да покажете любовта си в социалните мрежи, без да дразните всички останали
Снимка: iStock

Социалните мрежи имат лоша репутация. Обвинявани са за проблеми със самочувствието, дефицит на вниманието, пристрастяване, изневяра и др. Хората често се хвалят с "перфектни" връзки и безупречен живот, предизвиквайки въртене на очи или чувство на ревност (понякога и двете!). Но социалните мрежи също имат силата да ни свързват. И когато се използват правилно, могат да ви сближат с приятеля ви и да укрепят връзката ви. И за да не станете една от "онези двойки", направете това.

Ето 7 начина да покажете на приятеля си допълнителна любов (чрез социалните мрежи)

1. Насърчавайте го

Думите на утвърждение могат да означават много. Пожелайте му успех преди интервю за работа или голяма среща. Публикувайте вдъхновяващ цитат. Отговорете на събитие, на което той отива. Това ще му даде тласък на увереност в последния момент. Ще му хареса да знае, че някой винаги мисли за него. Няма нужда да прекалявате, бъдете семпли.

Вижте още: 6 бизнес стратегии, които ще ви помогнат да намерите любовта

2. Подкрепете неговите интереси

Подкрепете страстите му и каузите му. Споделете статия, която смятате, че той би харесал, или му я изпратете на лично. Следвайте и харесвайте неговата бизнес страница. Изпратете му събитие, на което смятате, че би искал да присъства. Обичайте това, което прави, поне през известно време.

3. Накарайте го да се смее

Двойка, която се смее заедно, остава заедно. Бъдете партньорът, с когото той се забавлява - дори онлайн. Смехът е най-доброто лекарство, когато някой се чувства зле и ще помогне да създадете здрава връзка и с вашия човек. Споделете сладък, забавен или вдъхновяващ видеоклип, когато усетите, че той може да се нуждае от повдигане.

Вижте още: 5 малки неща, които ме отвориха към страстната любов

4. Празнувайте неговите успехи

Изпратете очарователна публикация на вашия мъж на рождения му ден или когато има специален повод, със сигурност ще му стане приятно от цялото внимание от ваша страна.

5. Разгорещете го

За да направите една връзка процъфтяваща, трябва да поддържате нещата забавни и свежи. И няма нищо като лично съобщение в средата на деня, за да подготвите гаджето си за гореща среща. Кажете му, че мислите, че е супер привлекателен (или секси) и нямате търпение за довечера. Той ще бъде много ентусиазиран да ви види. Не забравяйте, че повечето мъже са визуални същества, така че една закачлива снимка може да му покаже тази допълнителна доза любов.

6. Покажете му признателността си

Ако го цените, покажете му го и в социалните мрежи! Изпратете му лично съобщение за ежедневните неща, които прави за вас, като "Благодаря, че поправи мивката ми" . Или му покажете възхищението си с "Обичам, когато ти…" или "Толкова се гордея с това, което постигна". Оставете му коментар под снимките му за това колко го цените - не само за външния му вид, но и за неговата доброта. Не отивайте твърде далеч, един ред е достатъчен.

7. Уважавайте личния му живот

Някои хора не искат връзката им да бъде изтъквана в социалните мрежи Трябва да знаете какво е правилно за тях. Нямате нужда от големи жестове, за да покажете на партньора си как се чувствате. Започнете с малко и преценете реакцията на гаджето си. Ако го направите правилно, вашият човек ще бъде щастлив с вашите действия на обич.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама