6 бизнес стратегии, които ще ви помогнат да намерите любовта


6 бизнес стратегии, които ще ви помогнат да намерите любовта
Снимка: iStock

Прочетете всяка книга за това как да успеете в бизнеса или за чертите на високоефективните хора и бързо ще ви стане ясно, че има общи навици и поведение, необходими за успех. Какво ще стане, ако приложим същите тези високи стандарти към личния си живот - по-специално при срещите? Потенциалът е невероятен! Използвайки тези прости бизнес тактики, е само въпрос на време да срещнете някой специален. Освен това ще се забавлявате много повече по пътя!

1. Бъдете решителни

Не си губете времето с хора, които не са подходящи за брак или не се отнасят добре с вас. Знаeм, че понякога ви става самотно. Въпреки това, прекарването на време с човек, когото сте твърде неудобно да представите на приятели, семейство и колеги, е пълна загуба на време. Вашият романтичен партньор има огромно влияние върху вас и живота ви. Действайте като други високоефективни професионалисти, които не се страхуват да решават бързо трудни решения, когато обстоятелствата го изискват. След като разполагате с цялата необходима информация, за да вземете информирано решение, не се колебайте – вземете го. И след като решите, придържайте се към този избор, освен ако няма убедителна причина да го промените.

Вижте още: 8 начина да флиртувате с мъж (без да изглеждате отчаяни)

2. Бъдете проактивни

Проактивността е от съществено значение, ако искате да постигнете успех. Супер продуктивните хора разбират, че постиженията не се случват магически сами по себе си. Същото важи и за намирането на любов. Ако пасивно чакате да срещнете някой специален човек в супермаркета или в метрото, вероятно ще трябва да чакате много дълго или това може изобщо да не се случи. Никога не бихте предприели такъв случаен подход на работа, така че защо бихте го направили, когато търсите партньор?

3. Подредете приоритетите

Невъзможно е да срещнете някой специален, ако не отделите време за личен живот. Не работете 60-80 часа седмично и не стойте само вкъщи. Ако нямате ясни цели, времето ще мине без никакъв напредък. Отделете време за социални дейности. Регистрирайте се в клуб по бягане или определете един ден в седмицата, за да ходите на събития за необвързани. Каквото отговаря на вашите предпочитания!

4. Ангажирайте се

Не позволявайте на страха от пропускане или липсата на среща с някого незабавно да ви възпира от целта ви. Не забравяйте, че можете да направите всичко както трябва и пак да не срещнете някой специален човек веднага. Трябва да останете ангажирани и да останете в курса. Фокусирайте се върху крайната цел!

Вижте още: Нещата, които правят жените по-привлекателни на първа среща

5. Имайте доверие

Не гледайте на няколко лоши срещи като на провал или знак, че никога няма да намерите любовта. Всяка среща само ви доближава до този перфектен човек. Високоефективните професионалисти дълбоко в себе си знаят, че могат да постигнат всичко, което си наумят. Провалът не е опция. Срещали ли сте някога някой, който не е "вашият тип", но той е имал такова самочувствие, че сте го искали около вас? Това е така, защото самоувереността винаги е привлекателна.

6. Мрежа

Кажете на възможно най-много хора, че искате да срещнете някой нов и специален. Точно както при търсенето на работа, най-добрите представяния и скрити скъпоценни камъни идват от хора с подобно мислене. В допълнение, регистрирайте се за онлайн запознанства, за да допълните вашите офлайн дейности. Има безброй сайтове. Просто намерете този, който отговаря най-добре на вашите нужди. Уверете се обаче, че не се криете зад компютъра твърде дълго - това създава ФАЛШИВО усещане за интимност. Единственият начин да опознаете някого е лице в лице.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама