7 сигурни знака, че мъжът наистина го е грижа за вас


7 сигурни знака, че мъжът наистина го е грижа за вас
Снимка: iStock

В живота ви има човек, към когото имате чувства, но не сте сигурни дали той също ви харесва. Това са 7 неща, които издават, че наистина го е грижа за вас и отношенията ви имат бъдеще.

1. Той усеща настроението ви 

Знае кога нещо се случва с вас, без дори да го споделяте на глас. Просто ви усеща, затова не трябва да се опитвате да прикривате емоциите си.

2. Той се грижи за вас

Знае какво ви харесва и ви изненадва без повод. Опитва се да ви помогне да изглеждате и да се чувствате по възможно най-добрия начин. И не очаква големи благодарности, а просто да знае, че сте добре.

3. Той ви дава пространство, когато имате нужда

Уважава нуждата ви от лично пространство и знае кога да се отдръпне и да ви остави сами.

10 ВЪПРОСА, КОИТО НИКОГА ДА НЕ ЗАДАВАТЕ НА МЪЖ

4. Той показва чувствата си към вас

Неговите действия ясно изразяват чувствата му към вас. Няма нужда да казва на глас, че изпитва нещо истинско, просто го усещате. 

5. Той ви прощава 

Не си тръгва след първия спор или конфликт, който се проявява в динамиката на вашата връзка. Това не означава, че истинската любов трябва да се измерва с това колко от вашето токсично поведение е готов да понесе, а че сте човек и той няма да ви изостави при първата неравност по пътя.

АКО СТЕ БЕЗНАДЕЖДНА РОМАНТИКА, ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА

6. Той ще ви защитава зад гърба ви

Човек, който искрено го е грижа за вас, ще бъде лоялен и ще защитава репутацията ви, дори когато вие не сте там, за да станете свидетели на това. Действията му са искрени, а не опит да получи похвала и благодарност от вас.

7. Той помни важните дати в живота ви

Независимо дали е вашият рожден ден, годишнината от смъртта на приятел или всеки ден, който предизвиква емоции и има специално значение за вас, той ще помни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама