Как да повишим сексуалната възбуда в семейството


Как да повишим сексуалната възбуда в семейството
Снимка: iStock/Guliver

Създаването на настроение за възбуда и сексуални игри не е толкова просто, но няма нищо невъзможно. Лондонският институт е извършил допитване сред 2000 семейни двойки. За жената е важно как изглежда по бельо и без него. Отслабването с няколко килограма подобрява настроението и равнището на сексуална възбуда нараства в пъти. Увереността в себе си е много важна за представителките на нежния пол.

На силния пол му действа друго. След веселба с приятели, по-голяма част от мъжете се прибират у дома, горящи от желание да съблазнят съпругата си.

Сексуалната активност скача и именно в този момент мъжът е готов на експерименти. При него възбудата може да дойде и при почистване на жилището. Накланяйки се или извивайки се в различни пози, жената изглежда съблазнително и съвсем не е задължително да слага сексуално бельо. Съблазняване може да се получи и при бърсането на прахта – колкото и да е невероятно. Печалба от тотото също може да вдигне сексуалния градус на двамата партньори. Изхвърлянето на адреналин в кръвта води до ярки емоционални изблици. Този момент може да се използва за прехвърляне директно в спалнята. Настроението в леглото идва спонтанно, най-често от страстен поглед, от докосване или от ухание. Най-важното е да не се притеснявате, да се възползване от момента и да се насладите един на друг.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама