Сексуалният ви живот е скучен? Направете това


Сексуалният ви живот е скучен? Направете това
Снимка: iStock/Guliver

Казват, че в началото на една връзка сексът е приоритет. Можете да го правите навсякъде и по всяко време и дори нямате търпение да се отървете от досадните задължения, за да се отдадете на секси забавления. Колкото повече време минава, толкова повече рутината се настанява помежду ви. Тогава сексът става рядкост, а страстите помежду ви бавно започват да угасват. Така ли е наистина? Ами ако това е просто общоприето схващане, което няма нищо общо с реалността? Има как да запазите сексуалния си живот, без значение от колко време сте заедно. Ето 3 начина да направите това:

1. Носете секси бельо

Няма нищо по-повишаващо сексуалния апетит от красиво, дантелено секси бельо. Не го пазете за специални поводи. Ще видите как нещата ще се променят веднага. И тук не става въпрос за удоволствието на партньора. Правите го за своето собствено самочувствие.

2. Правете го извън спалнята

Да, спалнята ви най-вероятно е много удобна, но в даден момент може да бъде доста скучна. Ако искате да запазите сексуалния си живот, трябва да внесете доза разнообразие в него. А това става най-лесно, когато промените мястото, на което го правите. Не се ограничавайте от нищо. Развихрете въображението си и го направете на всяко място, на което някога сте мечтали.

3. Използвайте времето, в което не сте заедно, във ваша полза

Секси съобщения, секси снимки… всички тези неща ще работят във ваша полза докато не сте заедно. Те ще ви помогнат да поддържате страстта помежду си. А и когато сте разделени, няма да имате търпение да се видите, за да докоснете всичко онова, което сте видели на снимките. Затова - да на мръсните чатове и еротичните снимки. Няма нищо по-възбуждащо въображението от тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама