Ако един мъж е истински влюбен във вас, той ще се държи така


Ако един мъж е истински влюбен във вас, той ще се държи така
Снимка: iStock/Guliver

Много мъже сами не разбират дали са истински влюбени. Струва им се, че се държат по същия начин както обикновено, но опитният поглед открива съществени разлики. Защото любовта е твърде силно чувство, за да може да игнорираме нейния ефект върху психиката. Особено взаимната любов. Ето защо ще ви разкрием по какви признаци може да се разберете, че един мъж е наистина влюбен.

Слуша внимателно

Както показва практиката, жените средно говорят много повече от мъжете. Затова много представители на по-силния пол са свикнали да пропускат всичко ненужно, което им говорим, но го правят с изключително сериозно и замислено изражение на лицата си. Влюбените мъже не правят това. Всеки път те внимателно слушат какво казва приятелката им. И дори запомнят всичко. Добре де, почти всичко.

Не се страхува да покаже уязвимост

Основата на мъжкото поведение е да не показват слабостта си пред никого. Изключение правят пред близки хора, на които имат 100% доверие. Най-често това е майка им, но ако изведнъж вие също попаднете в този списък - можете да сте спокойни – той наистина е влюбен във вас. И не се страхува да показва своите силни и слаби страни.

Той се интересува от вашия живот

Интересите на мъжете най-често са много по-различни от тези на жените. И ако изведнъж той започне да разбира вашите истории, да дава интелигентни съвети и да задава правилните въпроси по темата, тогава той наистина се интересува от вашия живот. И се опитва да намери нови теми за разговор и взаимодействие. Освен това истински влюбеният мъж разбира, че животът ви не трябва да се фиксира само върху него. Затова ви дава повече време за вашите хобита.

Той се променя

Всички хора се променят, но някои към по-добро, а някои - точно обратното. И ако вашият мъж започне да се държи по различен начин и от това да се чувствате по-добре, значи той наистина ви обича. Но това трябва да е лична инициатива, а не нещо, за което да настоявате. И най-важното - самият той да харесва подобни промени. В идеалния случай обаче промените са взаимни- от негова и от ваша стана.

Гордее се с вас

Ако мъж гордо разказва на своите приятели, колеги и майка си за вас - това означава, че вие ​​сте наистина важна за него. В крайна сметка мъжете обикновено се хвалят само с подвизите си. Така че фактът, че сега той възприема и вашите постижения, също означава, че вие ​​сте специална за него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама