Ако искате връзката ви да издържи, създайте си общи навици


Ако искате връзката ви да издържи, създайте си общи навици
Снимка: iStock

Можете да се обичате до Луната и обратно, но ако не работите върху връзката си непрекъснато, тя ще се провали, а не искате това, нали?

За съжаление, любовта сама по себе си не винаги е достатъчна, за да направи връзката ви дългосрочна и хармонична. Понякога се нуждаете от съвети и  трикове, които ще я поддържат жива и интересна.

За да не окажете в скучни и еднообразни отношения, трябва да внимавате с действията си и да се борите за човека, когото обичате. Следвайте тези основни правила и отношенията ви ще продължат толкова дълго, за колкото си мечтаете:

Признайте, че грешите

Вие сте в това заедно и няма смисъл да бъдете егоистични и да не признавате, когато сте направили грешка, защото по този начин вие вредите само на себе си и на отношенията си.

Няма да постигнете нищо, ако продължите да се държите така, все едно сте идеални, защото няма идеални хора.

Бъдете отговорен човек и застанете зад всичко, което сте направили. Вашият партньор ще ви уважава повече и вие ще го насърчавате да прави същото.

НЯКОЛКО ПРЕКРАСНИ СЪВЕТА НА ПЕТЪР ДЪНОВ ЗА ЛЮБОВТА

Грижи се за себе си

Ако сте във връзка, това не трябва да означава, че не е нужно да се интересувате от начина, по който изглеждате вече. Продължавайте да подхранвате тялото си, първо заради себе си, а след това заради партньора си. Накарайте го да ви иска всеки път, когато ви види.

Ако продължавате да се опитвате, той никога няма да потърси любовта другаде, за да се почувства обичан и оценен.

Намерете място, което и двамата харесвате

Това ще бъде вашето специално място. Може да е вашият диван, може да е специално място в парка под дърво или може да любимо ваше кафене.

Просто намерете местенце, което си е ваше, където се наслаждавате на живота и се чувствате като на върха на света.

Отивайте там, когато искате да се отпуснете и да се почувствате един друг.

Това е място, което е идеално за малко спокойствие и тишина, което помага и на двамата да успокоите мислите си и да се наслаждавате на приятна компания.

Прекарайте всички важни дати заедно

Сега сте като семейство и трябва да започнете да празнувате специални празници заедно. Не пренебрегвайте семействата си, но ако можете, заведете партньора си в къщата на родителите си на обяд или поне отделете поне част от времето си за него в такъв ден, за да не се почувства изоставен.

Той трябва да направи същото и за вас. Да не говорим за годишнини, това са вашите специални дни и винаги трябва да сте заедно, ако това е възможно.

Намерете общ интерес

Намерете хоби, нещо, което ще се превърне в ритуал. Нещо, на което двамата се радвате и правите всеки ден, като например да ходите на разходка, до фитнеса или да четете новините, докато пиете сутрешното си кафе.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама