Как да разберете, че това е най-добрата връзка в живота ви


Как да разберете, че това е най-добрата връзка в живота ви
Снимка: iStock/Guliver

Разбирате, че отношенията не винаги ще бъдат перфектни, но продължавате да ги считате за специални и красиви, въпреки всички несъвършенства.

Как да сте сигурни, че наистина сте срещнали истинската си любов? Това е нещо, което няма как да се обърка, защото ни променя и то в най-хубавия смисъл!

На първо място, не се притеснявате, че вече не можете да правите каквото искате

Ставате по-внимателни в действията си. Сега вашите действия са по-обмислени, защото разбирате, че техните последици могат да засегнат любимия човек. И вие напълно го приемате. Животът ви сега не принадлежи само на вас, защото вече сте двама- свързани и обичащи се!

Сега мислите не само за себе си, но и за друг човек

Сега разбирате, че светът не се ограничава само до вашето щастие. Вие решавате да свържете живота си с друг човек и това означава, че трябва да сте готови да правите компромиси периодично. Това не ви притеснява, защото знаете, че връзката ви е много по-важна от моментните егоистични желания.

5 НАЧИНА ДА СПАСИТЕ ВРЪЗКАТА СИ

Не се страхувате да се чувствате уязвими

С появата на истинска връзка вече не се страхувате от собствената си уязвимост. Разбирате, че не е необходимо да носите маска на непревземаем човек, за да изглеждате по-силни. Признавате своите слабости и не се страхувате да ги покажете на партньора си. Започвате да осъзнавате, че пълно доверие в една връзка става възможно само когато партньорите си позволят да бъдат уязвими един към друг.

Не се опитвате да заобиколите потенциални конфликтни точки в една връзка

Свикнали сте да ходите по линиите на предишните си партньори, защото винаги се страхувахте да кажете нещо, което може да ги разгневи. Въпреки това, страните в успешен съюз не се отклоняват от спорове и конфликти, защото знаят, че са достатъчно силни, за да преодолеят всички различия.

Вече не искате постоянно да доказвате на партньора си, че той греши

Сега, в сравнение с предишни връзки, не се чувствате така, че трябва винаги да сте прави. Позволявате на партньора си да надделее в спорове, тъй като знаете, че понякога е необходимо да можете да сдържате гордостта си, за да поддържате силна връзка. Просто разбирате, че е по-важно да поддържате хармония в една връзка, отколкото да доказвате, че партньорът греши.

Разбирате, че се променяте като личност и това ви харесва

Взаимоотношенията могат да променят хората. За много промените, които им се случват, са неприятни. Но хората, които са в истинска връзка, не устояват на промяната. Напротив, те я приемат с удоволствие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама