Ако искате да намерите богат, грижовен и успял мъж, спазвайте следните правила


Ако искате да намерите богат, грижовен и успял мъж, спазвайте следните правила
Снимка: iStock

Докато някои жени си мечтаят за добър и честен мъж, който да ги обича и подкрепя, други цял живот търсят принца, в целия му блясък. Той трябва да е красив, представителен и богат, разбира се, за да им осигури всичко, от което имат нужда. Те си мечтаят за живот, като по филмите - искат яхти, дизайнерски чанти и бижута. Други жени търсят по-заможни мъже не само за да бъдат глезени, а защото търсят спокойствието, сигурността, искат да знаят, че има кой да осигури добър живот на тях и на децата им. Ако и вие сте една от жените, които търсят лукс, комфорт и спокоен живот и най-важното – мъж, който да ви ги осигури, то трябва да се подготвите добре и да знаете, че всяка цел изисква жертви.

Ако търсите принца, трябва да бъдете принцеса

Външният ви вид, обноските, маниерите, начинът, по който говорите и по който флиртувате – всичко това е от значение, когато искате да впечатлите мъж от класа.

Ако искате живот, като по филмите, първо трябва да вложите доста, но помнете: целта ще оправдае средствата.

Грижете се повече за външния си вид, купете си по-изискани облекла и поработете върху маниерите си. Трябва да изглеждате секси, но и оригинално. Визията ви трябва да е изискана и стилна, използвайте скъп и дискретен парфюм и не прекалявай с грима. Първото впечатление е изключително важно, затова трябва да изглеждате като истинска дама. Трябва да покажете на своя богат принц, че вие сте неговата принцеса.

ИЗПИТАН НАЧИН ДА СЕ СБЛИЖИТЕ С ПАРТНЬОРА СИ

Познания за светския живот

Няма как да бъдете принцеса, без да познавате светския живот. Трябва да се образовате. Да разберете всичко за богатите – къде се хранят, как се забавляват, на какви теми разговарят. Четете лъскави списания, за да научите кои са най-добрите ресторанти и най-луксозните курорти, какви частни партита има и т.н.

Ако искате да спечелите сърцето на богат мъж първо трябва да го убедите, че водите същия начин на живот като него и че бихте могли да се впишете в неговия свят. За целта трябва да познавате добре местата, където ходи, от какво се интересува, какви теми на разговор ще го впечатлят.

Може да ви е малко трудно отначало, но помнете – накрая всички усилия ще бъдат оправдани.

Продължавайте да го впечатлявате

Ако след всички усилия, жертви и промени, които сте направили, вече сте успели да омагьосате своя мъж-мечта, то не спирайте дотам. Защото реално богаташът може да има всяка една жена днес, а утре да си намери друга. Бъдете загадъчна, в никакъв случай не изглеждайте лесна, защото така ще загубите интереса му.

Все пак вие сте нежната половинка и трябва да се държите като такава. Веднъж спечелили вниманието, трябва да го оставите да ви ухажва и да направи следващата крачка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама