Разберете как можете да направите мъжа си щастлив


Разберете как можете да направите мъжа си щастлив
Снимка: iStock/Guliver

Най-важният въпрос за всички жени е как да направят мъжете си щастливи. Какво искат от нас и как можем да им го предоставим? Иска ни се да влезем в главите на мъжете и да видим какво мислят, какво чувстват в определен момент и най-важното - какво очакват от жените си.

Тъй като списъкът е много дълъг, ще споменем най-важните неща, които всеки мъж търси в своята сродна душа. 

Бъдете добра домакиня

Старата поговорка "Пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха му" е 100% точна. Един мъж може да се влюби във вашата красота и чар, но честно казано, жена, която може да готви и то добре, е истинско съкровище за силния пол. Така че, момичета, ако искате да задържите своя любим човек, ще трябва да работите здраво в кухнята. Добре нахраненият мъж е винаги щастлив мъж!

Слушайте го

Когато мъжът се ожени, той също така получава приятел за целия си живот. Би било хубаво, ако съпругата му може наистина да се превърне в най-добрия му приятел, да бъде там, когато има нужда от нея, да изслуша проблемите му и да му помогне да ги разреши. Нека бъдем честни, мъжете не питат твърде много. Така че, ако искате да направите своя човек щастлив, просто го слушайте и се дръжте като истински приятел. Повярвайте ми, вашият мъж ще бъде толкова доволен и ще намери начин да се отплати!

КЪДЕ ДА СРЕЩНЕМ ПОДХОДЯЩИЯ ПАРТНЬОР?

Грижете се за себе си както преди

Вярно е, че някои жени спират да се грижат за себе си, когато се оженят. Може би е така, защото имат деца или всеки ден си стоят у дома. И от гледна точка на жените, това е нормално, но момчетата имат точно обратното мнение по този въпрос.

Когато се срещнахте, момичето ви беше толкова гореща мацка, носеща високи токчета, тесни дънки и се поддържаше много добре. А какво получихте сега? Жена с мазна коса, носеща цял ден пижама, без грим на лицето си. Да си признаем, дори вие бихте искали да избягате от такава жена.

Не казвам, че жените трябва да изглеждат като топ модели 24/7, но някои хубави дрехи и малко грим могат да направят огромна промяна. Внимавайте момичета, мъжете са визуални хора и ако не им хареса това, което виждат, те ще търсят по-добро!

Забавлявайте се заедно и поотделно

Партньорите трябва да имат някои общи интереси, за да могат отношенията им да продължат дълго. Не искам да казвам, че трябва да сте непрекъснато заедно, но е хубаво да умеете да се забавлявате, да пътешествате, да гледате любими филми, да се смеете на забавни клипчета. 

Също така трябва да имате време и за приятелите си, защото никой не обича да се задушава от партньора си през цялото време. Опитайте се да намерите баланс.

Много е просто, ако знаете какво искате. Също така, когато влезете в нова връзка, няма място да мислите за предишната или да сравните партньора си с бившия си. Спомнете си миналото, развълнувайте се за бъдещето, но се забавлявайте в момента.

Точно сега!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама