Ако не можете да говорите с него за тези 4 неща, връзката ви няма бъдеще


Ако не можете да говорите с него за тези 4 неща, връзката ви няма бъдеще
Снимка: iStock/Guliver

Една хармонична връзка никога не може да съществува без добра комуникация между двамата влюбени партньори. Много двойки не осъзнават това и се опитват да изградят отношенията си, без да обсъждат навреме някои важни въпроси.

Истината е, че партньорите трябва открито да си говорят за нещата, които харесват или които им тежат. Ако не може да обсъждате тези 4 неща със своя приятел, то връзката ви е обречена.

Вашето минало

Запомнете едно нещо - не сте длъжни да разказвате подробности на партньора си за вашата бивша романтична история и други неща, свързани с миналото ви.

Въпреки че вече сте част от едно цяло, вие все още имате право да запазите някои неща за себе си (това е особено в началото на една връзка). След известно време обаче трябва да почувствате желание да споделите някои неща за миналото си със своя настоящ партньор, без той да ви принуждава да го правите.

Би трябвало да можете да говорите с него за нещата, които ви са се случили преди, за събития и хора, които ви помогнаха да станете жената, която сте днес, и за някои неща от вашето минало, които все още ви притесняват.

Вашето бъдеще заедно

Истината е, че да живееш в настоящия момент е най-доброто нещо, което можеш да направиш за себе си. Въпреки това, когато сте в сериозна връзка, трябва да помислите и за бъдещето си.

Колкото и да са добри отношенията ви в момента, ако вие и вашият партньор нямате подобни цели и мечти за общо бъдеще, вашата връзка вероятно е обречена на неуспех.

Вашите финанси

Когато за първи път започнете връзка, вашите финанси са си ваша отговорност. Може би вие и новото ви гадже разделяте разходите си по равно или не се притеснявате кой е платил повече. Така или иначе парите вероятно не са най-голямото притеснение  в началото на връзката ви.

Всичко  това се променя, когато отношенията ви стигнат до друго ниво и особено, когато вие и вашият партньор започнете да обмисляте да се движите заедно напред. В крайна сметка, всичките ви пари стават част от един бюджет и е важно потребителските ви навици да са нещо, което можете свободно да обсъждате.

Нещата, които не харесвате един в друг

Колкото и безумно да сте влюбени в своя партньор, винаги има някои части от неговата личност, които ви дразнят и които искате да промените. Същото важи и за другата страна- вие двамата се приемате един друг, но това не означава, че има неща, които не ви допадат.

Това е точно една от темите, по които трябва да можете да говорите с приятеля си, без това да води до конфликти. Научете се да изразявате своите чувства и притеснения по спокоен начин, без да се обиждате един друг.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама