Целувката му издава как прави секс


Целувката му издава как прави секс
Снимка: iStock/Guliver

Независимо дали ви се вярва, или не, от начина, по който се целува един мъж можете да разберете много за начина, по който прави секс. Той говори за неговата страст, умения, ритъм и натиск, за това дали обича да се заиграва, или претупва нещата. И това е добре, защото се явява един вид "изпит за входно ниво”. По този начин можете да разберете струва ли се да се задълбочите и да правите секс с този мъж, или би било чиста загуба на време.

Нека видим кои са основните типове целувачи, на които можете да попаднете:

Агресивно хапещият

Обикновено когато човек е съвсем млад, е по-склонен да хапе; след това се превръща в по-рафиниран любовник. Агресивно хапещият, този, който захапва силно долната ви устна, е огнен, емоционален, агресивен в леглото. Не всички хора обичат да бъдат хапани, но има и такива, които си падат по малко по-грубата игра. Този тип целувач е точно за тях – той може да прави секс в кухнята, в заседалната зала, навсякъде. Агресивно хапещите обичат да контролират във всякакви ситуации, не само в леглото. Те са истински доминанти. Ако това ви допада, страхотно. Ако не харесвате този вид игри, по-добре си тръгнете.

Мъчително дразнещият

Кой не обича да го дразнят понякога? Хората като цяло си падат повече по нещата, които получават бавно и трудно. Този тип ще ви целуне така, че свят да ви се завие, а след това ще се отдръпне бавни и прелъстително, оставяйки ви да го молите за още. Мъчително дразнещият ще прави секс с вас бавно и дълго и нищо няма да е лесно с него. Отлагането на удоволствието може и да е мъчително, но си струва всяка секунда.

Устният изпит

Когато той ви целува, се чувствате като при зъболекаря – езикът му проверява всяка една повърхност от зъбите и венците ви, сякаш се опитва да открие някакво тайно, непознато място в устата ви. Този целувач събужда спомени от пубертета ви и напомня на 13-годишно момче, което се превъзбужда дори от вида на голи женски гърди. Бъдете сигурни, че и в секса ще е по същия начин – той ще ближе и лигави като кученце всеки сантиметър от тялото ви. И не, оралният секс няма да бъде хубав.

Хралупата

Случвало ли ви се е да се целувате с някой, който отваря уста, но не пуска език? Усещането е все едно се целуваш с хралупа. Разбира се, прекалено агресивният език също не е приятен, но тук усещането е все едно вие го насилвате по някакъв начин. В повечето случаи това са хора с фобия от микроби. Те са изключително чисти и добре поддържани, което е хубаво, но с тях ще се чувствате малко на тръни. Независимо колко сте секси и колко ви желаят, винаги някаква част от тях ще се притеснява да не им лепнете нещо и това ще се усеща. Хубавият секс и стерилният секс са две различни неща.

Гущерът

Това е този, който пъха и вади езика си в устата ви като парен чук. По същия начин ще прави и секс – в умерен, постоянен ритъм. Тези хора са вътрешно напрегнати и не могат да се отпуснат достатъчно за една истински чувствена игра. Те са майстори на студения, бездушен секс. Ако попаднете на такъв, по-добре не се прибирайте с него. Студеният секс ще ви накара да се чувствате наранени и употребени, дори да е само за една нощ.

Докосващият лицето

Този е най-нежният и най-сладкият целувач. Той наистина иска да е с вас и когато ви целува, все едно чете в душата ви. Вероятно е и поне малко влюбен във вас, дори да става дума за първа целувка. Сексът с него ще е любовен, емоционален, очи в очи и преплетени ръце. Ако сте емоционални незрели, може би този тип ще ви се стори прекалено сладък и раним, а вие искате нещо по-брутално – секс без чувства, защото чувствата нараняват. Но сексът с някой, който изпитва чувства към вас е наистина страхотен. Не бягайте от него.

Лошият вкус

Може би ви се е случвало – срещате някого, усещате страхотно привличане и горите от нетърпение да скочите в леглото. Но когато започнете да се целувате, се оказва, че вкусът му ви е неприятен. Вероятно все пак му давате шанс с надеждата, че сексът ще е по-добре и ще компенсира неприятното усещане. Но по-добре недейте. Това е въпрос на химия и сигнали, които неговото тяло подава на вашето. Ако някой ви е неприятен на вкус или миризма, може би не е подходящият. Природата понякога е по-умна от нас.

Перфектният целувач

Ах, съвършената целувка. Разкошната, чувствена, с идеален ритъм. Тази, която разказва истории и ни кара да вярваме в чудеса. Ако някой ви целува по този начин, непременно трябва да правите секс с него. Целувките са заредени с дълбок смисъл и целебни сили и ако някой знае как да ви целуне така, че да видите звезди, то той ще разбере и най-дълбоката ви същност. А сексът... сексът ще бъде също така страстен, пламък, който ще гори цяла нощ. А вероятно и много повече.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама