Да бъдеш недостъпен вече не е привлекателно, най-привлекателна е честността


Да бъдеш недостъпен вече не е привлекателно, най-привлекателна е честността
Снимка: iStock

Вече не се интересувам от онези, които смятат, че играта на недостъпни е правилният вид флирт. Според мен, да покажеш себе си като недостижим, е знак за незрялост. Това означава, че сте неопитни. Това означава, че не знаете колко струва една жена. Няма да ви моля да ми кажете повече от себе си, ако вие сами се затваряте и се отдръпвате от мен. Не искам разговор, в който ще се опитвам да разбера нещо за вас, а вие ще мълчите. Ако решите да мълчите, ще реша, че просто не се интересувате от мен и ще продължа да търся този, който ще се интересува. За мен мистерията означава, че не полагате усилия за връзка. Това означава, че не ви интересува, че рискувам сърцето си за нашите отношения. Ако наистина искате да ме познавате, тогава трябва да говорите и да слушате. Трябва да зададете въпроси за моите приятели, семейството ми и да ми кажете за себе си. Трябва не само да вземете нещо от разговора, но и да дадете.

БЪДЕТЕ С НЯКОЙ, С КОГОТО МОЖЕ ДА БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ

Искам такъв мъж, който е готов да отвори сърцето си и да излее душата си пред мен. Този, който ще признае грешките си, своите надежди, мечти, неудобни моменти. Този, който ще бъде истински и няма да се страхува да говори за себе си. Мистерията не ми е интересна. Не искам да ме карате да гадая, надявайки се да го направя. Ако не мога да ви разбера, ако се държите откъснато, тогава ще си направя изводите, че просто търсите внимание, а не истинска връзка. Просто се обръщам и си тръгвам. Не си мислете, че ще ме привлечете с тази тайнственост и мистерия.

Когато съм отворена и честна с някого, очаквам същото в замяна. Не искам на добротата ми да бъде отговорено с глупави игри и въпроси без отговор. Не искам да си губя времето, имам какво да правя. Имам собствен живот и свои собствени стандарти. И няма смисъл да се привързвам към този, който умишлено се държи зле с мен, който не се разкрива и чака аз да направя всички стъпки. Това би било глупаво. Мистериозността вече не е привлекателна. Усилието е примамливо. Най-привлекателна е честността. Всичко друго не ме интересува!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама