Бъдете с някой, с когото можете да бъдете себе си


Бъдете с някой, с когото можете да бъдете себе си
Снимка: iStock

Изглежда честността и предаността са естествени черти за всеки човек в една връзка. Но в действителност това невинаги е така. Просто не давайте доверието си на човека, който не е достоен за него.

Бъдете с някой, с когото можете да си позволите да бъдете себе си

Да си признаем, всички имаме свои странности и уникални свойства, които често се опитваме да скрием от света, страхувайки се от осъждане. Вашият партньор трябва да стане човекът, с когото можете да говорите за своите тайни и желания, без да изпитвате прекалено много смущения. Необходимо е той да разбере и приеме онова, което не можете да кажете на никой друг. Човекът, който наистина ви подхожда, няма да изисква да бъдете перфектни, изглаждайки всичките си бръчки. Той ще ви обича такива, каквито сте. Той ще разбере, че благодарение на тези недостатъци вие сте този, в когото се е влюбил. Хармонията във взаимоотношенията произтича от факта, че можем да бъдем открити и честни един към друг без страх от осъждане.

ПРАВЕТЕ ТЕЗИ НЕЩА И ЩЕ ИЗГЛЕЖДАТЕ ПО-ПРИВЛЕКАТЕЛНИ

Бъдете с някой, който ви обича, дори и да сте досадни понякога

Не винаги можете да се съгласите един с друг, защото всеки си има мнение. Можете да се карате, да спорите, да имате различни гледни точки върху някои теми. Ето защо е толкова важно да можете да правите компромиси. Важно е да избирате любова към партньора си всеки ден. Реалните взаимоотношения са различни от приказките и затова е необходимо да се отнасяме към тях като старателна работа, която не винаги носи само удоволствие. Но фактът, че сте се скарали, не можете да стигнете до общо мнение по нито един въпрос или сте разочаровани, не означава, че вече не обичате партньора си. В крайна сметка, ако нещо се е счупило в къщата ви, няма да го продадете веднага. Ще поправите счупеното и ще продължите да живеете с него, защото го обичате. Но трябва да имате в предвид нещо много важно: не е нужно да търпите ежедневно отрицателно или истерично поведение, което разяжда не само отношенията, но и психичното ви здраве. Компромисът трябва да бъде разумен.

 

Бъдете с някой, който ви обръща необходимото внимание

Създаването на връзка не означава да изберете човек, с когото ще прекарате цялото си свободно време на дивана, втренчени в смартфоните си. Затова изберете някой, който ще се интересува как е минал денят ви. Този, който ще сподели своите чувства и емоции с вас. Някой, с когото е интересно просто да помълчите понякога.

КАК ДА СЪЗДАДЕТЕ ДЪЛБОКА ДУХОВНА ВРЪЗКА С ПОЛОВИНКАТА СИ

Бъдете с някой, който знае как да цени вашето човешко същество

Бъдете с някой, който се радва на вашата външна красота, но в същото време осъзнава, че тя избледнява на фона на вашето любящо и добро сърце. Бъдете с някой, който наистина ви обича и е готов да ви приеме такива, каквито сте!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама