Как да създадете дълбока духовна връзка с партньора си


Как да създадете дълбока духовна връзка с партньора си
Снимка: iStock/Guliver

Духовната комуникация е най-висшата форма на отношения между двама души, която може да се засили с течение на времето. Подобна връзка не зависи от личните качества или интереси и предполага, че партньорите имат еднакви житейски цели и ценности.

Духовно свързаните партньори споделят помежду си абсолютно всичко. В отношенията на хората, обединени от духовна връзка, цари честност, взаимно уважение, откритост в общуването, чувствена сексуална близост и безусловна любов.

Духовната връзка е засилване на съществуващия духовен контакт между двама души. По-долу са изброени 7 начина, по които можете да установите тази връзка във вашите отношения.

1. Контакт с очите

Има нещо вълшебно в погледа между двама души. Това е начин да покажете на партньора си, че се интересувате от него. И смисълът тук изобщо не е да се намери нещо в очите му. Всъщност вие осъществявате контакт с душата му. Това означава фразата "погледнете душата на друг човек през неговите очи".

2. Всеки ден отделяйте време, за да бъдете заедно

Шумът от ежедневието и сътресенията пречат на двойките да си почиват повече и да прекарват времето си заедно. Ако искате да установите духовна връзка с партньора си, опитайте се да прекарвате време с него всеки ден, без да се разсейвате от нищо друго. Това предполага не само сексуална близост, но и прости докосвания. Физическите контакти като прегръдки и целувки също допринасят за увеличаване на силата на вашата любов.

3. Учете се от партньора

Най-добрият начин да се развивате духовно е да започнете да се учите от партньора си. Макар и неволно, той е в състояние да ви научи на много неща. Вашата сродна душа винаги посочва къде сте направили грешка и как можете да станете по-добри. Много е важно да уважавате не само вашите, но и нуждите на партньора си.

4. Споделете това, което е в сърцето ви

Това означава да сте отворени към партньора си. Споделете мислите си и започнете смислени разговори, докато се разхождате заедно или пътувате.

5. Смейте се заедно, за да укрепите връзката си

Ако партньорите се смеят на нещо заедно, сърцата им се отварят. Когато имате време да укрепите връзката, организирайте съвместно гледане на комедии или забавни видеоклипове.

6. Обичайте себе си

Може да звучи странно, но по този начин вие също засилвате любовната си връзка. Ако обичате себе си, тогава знаете къде са вашите слабости. Така вие повишавате собственото си самочувствие и партньорът започва да ви се възхищава още повече.

7. Не позволявайте миналото да ви влияе

Ако в живота ви се е появил нов човек, оставете миналото, където му е мястото и не карайте любимия си да плаща отново и отново за предишния ви горчив опит. Нещастното минало може лесно да съсипе бъдещето ви. Не се вкопчвайте в него, а просто го пуснете. Следвайте правилото „прости и забрави“ и се наслаждавайте на настоящето с открит ум.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама