Правете тези неща и ще изглеждате по-привлекателни


Правете тези неща и ще изглеждате по-привлекателни
Снимка: iStock

Експертката по езика на тялото Джуди Джеймс разкри позите, които ще ви накарат да изглеждате по-привлекателни и да ви хареса събеседника по време на общуването. 

Например, за да спечелите човек, докато говорите с него, трябва леко да наклоните главата си на една страна. Според нея този метод ще направи лицето игриво и непринудено. Тя отбеляза, че тази поза отпуска мускулите на шията и създава лека асиметрична усмивка.

Когато общува с хора, Джуди Джеймс съветва да държите лактите на известно разстояние от тялото. "Например, ако седите на стол, тогава поставете лактите си върху подлакътниците, ако просто стоите, поставете дланите си на колана. Тази позиция на ръцете говори за вътрешен комфорт и сигурност", сподели тя.

Освен това специалистката подчерта, че за да впечатлите друг човек, трябва да използвате поглед през рамо. Така че, когато се сбогувате с някого или си тръгвате за малко, трябва да се обърнете и да го погледнете в очите. Тя обясни, че тази техника помага да изглеждате по-секси и по-привлекателни.

Нещо повече, тя препоръча винаги да показвате пръстите на ръката. "Палецът нагоре е трик, който хората използват от векове. Поставете ръцете си в джобовете и оставете само палците си отгоре. Изглежда елегантно и секси", каза експертът.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама